Hozzávalók
Balatoni Petyek
−
				                           
				                           +
				                        
				                     
				                           
				                           €500.0
				                        
				                        Hal elkészítése és a lecsó
ponty, egészben*
									                  
														
														
															
														
															
																/g
																
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
													  
									                  2000.0 g
									                  0%
									                  finomliszt
									                  
														
														
															
														
															
														
															
																/g
																
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
													  
									                  100.0 g
									                  0%
									                  vöröshagyma
									                  
														
														
															
														
															
														
															
														
															
																/kg
																
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
													  
									                  500.0 g
									                  0%
									                  Kacsazsír
									                  
														
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
																/kg
																
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
													  
									                  100.0 g
									                  0%
									                  paprika**
									                  
														
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
																/kg
																
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
													  
									                  1000.0 g
									                  0%
									                  paradicsom**
									                  
														
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
																/g
																
															
														
															
														
															
														
															
														
													  
									                  500.0 g
									                  0%
									                  Tálalás
Tejföl 20%*
									                  
														
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
														
															
																/kg
																
															
														
													  
									                  100.0 g
									                  0%
									                  /
										
											
    
    
                                        
                                     
				                     Hal elkészítése és a lecsó
- 
								
                                
								
                                
								
                                ponty, egészben* 2000.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                finomliszt 100.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                vöröshagyma 500.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                Kacsazsír 100.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                paprika** 1000.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                paradicsom** 500.0 g
Tálalás
- 
								
                                
								
                                
								
                                Tejföl 20%* 100.0 g
 
                 
			   



