Menu

Hozzávalók

+

Hal elkészítése és a lecsó

Tálalás

  • Tejföl 20%* 100.0 g

A Balaton egyik klasszikus ámde kevésbé ismert halétele, amit igyekeztem korszerűen,  ínycsiklanóan elkészíteni.

...

Elkészítés

  1. Hal elkészítése és a lecsó

    • Az adagolt halfiléket irdaljuk be, fűszerezzük be a halászlé alappal és forgassuk lisztbe.
    • Forró zsiradékban süssük meg.
    • Készítsünk lecsót a friss alapanyagokból, amit ízesítsünk a halászlé alappal.
    • Ha szükséges a folyadékot pótoljuk hogy jó leveses legyen
  2. Tálalás

    • A kész lecsóra helyezzük a sült halszeletet, tejfölhabbal és friss petrezselyemmel dekorálva tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü