1. Vagdalt elkészítése

    • A darált húst bekeverjük a vízzel, az előzőleg megfőzöttbarnarizzsel és a sószegény KNORR Vagdaltalappal.
    • Ízesítjük sóval és a kész masszából rudakat formázunk.
    • A rudakatRAMA Combi profival lefújt tepsire helyezzük és a tetejüket islefújva középmeleg sútőben megsütjük.
  2. Köret elkészítése

    • A daraboltzöldségeket tepsire helyezzük.
    • Összeforgatjuk KNORR Vajas-finomfűszeres aroma mix-el és sütőben átsütjük.
  3. Mártás elkészítése

    • A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Sajtmártás alapot elkeverjük vízzel és RAMA Cremefine Profival és felforraljuk.
  4. Tálalás és tipp

    • Tálaláskor a forró zöldségek mellé tálaljuk a szeletelt vagdaltat és mellé öntjük a sajtmártást.
    • Igény szerint gombócokat is készíthetünk a húsból.
    • Másfajta mártást is készíthetünk a hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR krémleves alapok (brokkoli, zeller, spárga)segítségével.
+