1. Csirkemáj elkészítése

    • A megtisztított, megmosott csirkemájat felhevített RAMA Culinesse Profin lepirítjuk.
    • Hozzáadjuk a darabolt póréhagymát és a cikkekre vágott gombát.
    • Fűszerezzük KNORR Grill pác és fűszerkeverékkel.
    • Együtt pirítjuk a zöldségeket és a májat, majd felöntjük a vízzel elkevert KNORR Súlthússzaft alappal.
    • Összeforraljuk a mártást és a többi alapanyagot.
  2. Köret elkészítése

    • A burgonyapüré elkészítéséhez a vizet felforraljuk és sózzuk.
    • A tűzról levéve hozzáadjuk a szükséges mennyiségű tejet, majd a KNORR 1-2-3 Burgonyapüré pelyhet.
    • Jól elkeverjük és 1-2 percig állni hagyjuk.
    • Legvégül jól elkeverjük, de már nem habosítjuk a pürét.
  3. Tálalás és tipp

    • A csirkemájragut a burgonyapürével tálaljuk.
    • A burgonyapürébe tehetünk zöldfűszereket, zöldségeket is.
    • Felnőtteknek készítsük enyhén csípősre a májat a KNORR Sunshine Chilis-fokhagymás szósz hozzáadásával.
+