Menu

Hozzávalók

+

Malacpofa előkészítése

  • olivaolaj 0.1 l
  • Malacpofa** 1800.0 g

Mártás készítése a hússal

Köret

  • fokhagyma* 5.3 g
  • KNORR Collezione Italiana Fűszeres paradicsomvelő konzerv 2 kg 300.0 g
  • kuszkusz** 500.0 g

Egy méltatlanul elfeledett húsrészből készítettem ezt az ételt,  egy divatos és egészséges körettel. A fűszerezése és a mártása teszi igazán izgalmassá.

...

Elkészítés

  1. Malacpofa előkészítése

    • RAMA Culinesse Profin pirítsuk meg a sózott, borsozott malacpofákat.
  2. Mártás készítése a hússal

    A visszmaradt zsiradékban pirítsuk meg a hagymát és fűszerezzük KNORR Primerba Pestoval.
    Engedjük fek vízzel elkevert KNORR Barna mártással és pároljuk puhára ebben az alapban a húst.
  3. Köret

    • Készítsünk fokhagymás kuszkuszt, szórjuk meg finomra vágott petrezselyemme ,ladjuk hozzáaa KNORR Fűszeres Paradicsomvelőt és pároljuk össze.
    • Tálaljuk együtt apofával.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü