Hozzávalók
Malacpofa előkészítése
-
olivaolaj 0.1 l
-
Malacpofa** 1800.0 g
Mártás készítése a hússal
-
mogyoróhagyma 222.2 g
Köret
-
fokhagyma* 5.3 g
-
kuszkusz** 500.0 g
Elkészítés
-
Malacpofa előkészítése
- RAMA Culinesse Profin pirítsuk meg a sózott, borsozott malacpofákat.
-
Mártás készítése a hússal
A visszmaradt zsiradékban pirítsuk meg a hagymát és fűszerezzük KNORR Primerba Pestoval.
Engedjük fek vízzel elkevert KNORR Barna mártással és pároljuk puhára ebben az alapban a húst.
-
Köret
- Készítsünk fokhagymás kuszkuszt, szórjuk meg finomra vágott petrezselyemme ,ladjuk hozzáaa KNORR Fűszeres Paradicsomvelőt és pároljuk össze.
- Tálaljuk együtt apofával.