Menu

Hozzávalók

+

Elkészítés

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld 0.01 kg

A recept ötletét Pákozdi Norbert séf adta, aki a Gasztvitál csoport berkein belül több ezer adag ételt készít naponta! A receptet minimális átdolgozás után készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Elkészítés

    • A zöldségeket megtisztítjuk és darboljuk., a kolbászt karikára vágjuk.
    • Az olajon lepirítjuk a zöldségeket és a kolbászt.
    • A bulgurt felöntjük2,3 szorosmennyíségű forrásban lévő vízzel.
    • Ízesítjük a KNORR Gulyásleves alappal.
    • Beletesszük a zöldségeket és a kolbászt, majd lefedjük .
    • A bulgur és a zöldségek lefedve megpuhulnak.
  2. Tálalás és tipp

    • A pásztorbulgurt forrón tálaljuk és megszórjuk friss vágott petrezselyemzölddel.
    • A zöldségek arányát lehet változtatni illetve lehet kicserálni az összetevőket.
    • A bulgurt bepárolódás közben egyszer-egyszer kavarjuk meg.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü