Hozzávalók
Elkészítés
-
bulgur (búzatöret) 0.65 kg
-
kolbász, száraz** 0.4 kg
-
burgonya** 0.3 kg
-
sárgarépa 0.2 kg
-
petrezselyemgyökér 0.2 kg
-
petrezselyemzöld
-
napraforgóolaj** 0.06 l
Tálalás és tipp
-
petrezselyemzöld 0.01 kg
Elkészítés
-
Elkészítés
- A zöldségeket megtisztítjuk és darboljuk., a kolbászt karikára vágjuk.
- Az olajon lepirítjuk a zöldségeket és a kolbászt.
- A bulgurt felöntjük2,3 szorosmennyíségű forrásban lévő vízzel.
- Ízesítjük a KNORR Gulyásleves alappal.
- Beletesszük a zöldségeket és a kolbászt, majd lefedjük .
- A bulgur és a zöldségek lefedve megpuhulnak.
-
Tálalás és tipp
- A pásztorbulgurt forrón tálaljuk és megszórjuk friss vágott petrezselyemzölddel.
- A zöldségek arányát lehet változtatni illetve lehet kicserálni az összetevőket.
- A bulgurt bepárolódás közben egyszer-egyszer kavarjuk meg.