Hozzávalók
Leves elkészítése.
-
Paszternák* 1666.7 g
-
petrezselyemzöld 22.2 g
-
tejszín 30 % 0.3 l
-
vaj* 100.0 g
-
szerecsendió* 1.0 g
Hab készítése, tálalás.
-
Sárga Curry Paszta 20.0 g
Elkészítés
-
Leves elkészítése.
A tisztított, darabolt paszternákot petrezselyemzölddel tegyük fel főni vízben.
Ízesítsük Folyékony Szárnyasalappal,szerecsendióval és főzzök puhára.
Sűrítsük vízzel elkevert Kukoricakeményítővel.
Thermomixerben pürésítsük, dúsítsuk tejszínnel vajdarabkákkal. -
Hab készítése, tálalás.
Tejben forraljuk fel a curry pasztát majd szűrjük le és hűtsük ki.
Ha kihült tegyük szifonba és a kész forró levesre nyomjunk a habból.
Dekoráljuk bő forró zsiradékban sült paszternák chipsszel.