Hozzávalók

+

Leves elkészítése.

Hab készítése, tálalás.

  • Sárga Curry Paszta 20.0 g

A tavasz egyik zsenge, de méltatlanul elfeledett gyökérzöldsége egy kellemes curry-s tejhabbal izgalmasabbá téve. Várszegi Zsolt.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése.

    • A tisztított, darabolt paszternákot petrezselyemzölddel tegyük fel főni alaplében, ízesítsük zöldségleves alappal, szerecsendióval és főzzük puhára.
    • Sűrítsük vízzel elkevert Kukoricakeményítővel.
    • Thermomixerben pürésítsük, dúsítsuk tejszínnel, vajdarabkákkal.
  2. Hab készítése, tálalás.

    • Tejben forraljuk fel a curry pasztát majd szűrjük le és hűtsük ki.
    • Ha kihűlt tegyük szifonba és a kész forró levesre nyomjunk a habból.
    • Dekoráljuk bő forró zsiradékban sült paszternák chipsz-el.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü