Hozzávalók
Leves elkészítése
-
burgonya** 0.3 kg
-
zöldbab** 0.2 kg
-
vöröshagyma 0.06 kg
-
sárgarépa 0.06 kg
-
petrezselyemgyökér 0.06 kg
-
zeller, gumó 0.06 kg
-
karalábé** 0.06 kg
-
petrezselyemzöld 0.01 kg
-
fokhagyma* 0.01 kg
-
víz 2.5 l
-
só 3.0 g
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.04 l
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- Felhevített RAMA Culinesse Profin lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát majd a nagyon kis kockákra vágott zöldségeket.
- Felengedjük a szükséges mennyíségű víz 2/3-val és beletesszük a nagyobb kockákra vágott burgonyát és vágott zöldbabot.
- Megsózzuk és felforraljuk a levest.
- Addig főzzük amíg az összetevők majdnem megpuhulnak.
- A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Bolognai alapot csomómentesen elkeverjük a maradék vízzel és besűrítjük a levest.
- Íesítjük sószegény KNORR Füstölt alapízzelés készre főzzük ételünket.
-
Tálalás és tipp
- A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
- Tálaláskor a levest szórjuk megfinomra vágott petrezselyemzölddel.
- Ízlés szerint tehetünk bele reszelt sajtot és KNORR natúr zsemlekockát.
- A fűszerezéshez használhatunk KNORR Primerbákat (Bazsalikomos vagy kerti fűszeres) is.