Paradicsomos-zöldséges-tésztás csirke (7-10 éves korcsoport, sómentes alappal)
A paradicsomos tészta mindig nagy kedvenc a gyerekek körében. Zöldségeket belecsempészve még finomabbá tehetjük ételünket! A receptet készítette Szikora Péter, az UFS közétkeztetésért felelős séfje.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Paradicsomos-zöldséges-tésztás csirke (7-10 éves korcsoport, sómentes alappal)
−
+
€6061.22
Elkészítés
csirkecomb**
/kg
0.7 kg
0%
vöröshagyma
/kg
0.15 kg
0%
cukkini**
/kg
0.15 kg
0%
padlizsán**
/kg
0.15 kg
0%
só
/g
8.0 g
0%
víz
/l
0.6 l
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.05 l
0%
KNORR Bolognai mártás alap hozzáadott só nélkül 2 kg
/kg
0.15 kg
0%
/
Elkészítés
-
csirkecomb** 0.7 kg
-
vöröshagyma 0.15 kg
-
cukkini** 0.15 kg
-
padlizsán** 0.15 kg
-
só 8.0 g
-
víz 0.6 l
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
Elkészítés
-
Elkészítés
- A KNORR Collezione ItalianaPenne tésztát vízben kifőzzük.
- A csirkecombokat kicsintozzuk, a bőrt eltávolítjuk és a hústkockákra vágjuk.
- A zöldségeket megtisztítjuk,megmossuk és daraboljuk.
- Forró RAMA Culinesse Profin a csirkehúst lepirítjuk, majd hozzáadjuk a darabolt zöldségeket.
- A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Bolognai alapot elkeverjük vízzel és ráöntjük a húsos zöldségekre.
- Készre forraljuk a ragut.
-
Tálalás és tipp
- Akész ragut és a tésztát összeforgatva tálaljuk.
- A tészta elkészítésénél használjunk idényzöldségeket.
- Az étel ízesítésére használhatunk hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁT ételízesítőt is.