1. Elkészítés

    • A KNORR Collezione ItalianaPenne tésztát vízben kifőzzük.
    • A csirkecombokat kicsintozzuk, a bőrt eltávolítjuk és a hústkockákra vágjuk.
    • A zöldségeket megtisztítjuk,megmossuk és daraboljuk.
    • Forró RAMA Culinesse Profin a csirkehúst lepirítjuk, majd hozzáadjuk a darabolt zöldségeket.
    • A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Bolognai alapot elkeverjük vízzel és ráöntjük a húsos zöldségekre.
    • Készre forraljuk a ragut.
  2. Tálalás és tipp

    • Akész ragut és a tésztát összeforgatva tálaljuk.
    • A tészta elkészítésénél használjunk idényzöldségeket.
    • Az étel ízesítésére használhatunk hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁT ételízesítőt is.
+