Hozzávalók
Elkészítés
-
csirkecomb** 0.7 kg
-
vöröshagyma 0.15 kg
-
cukkini** 0.15 kg
-
padlizsán** 0.15 kg
-
só 8.0 g
-
víz 0.6 l
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
Elkészítés
-
Elkészítés
- A KNORR Collezione ItalianaPenne tésztát vízben kifőzzük.
- A csirkecombokat kicsintozzuk, a bőrt eltávolítjuk és a hústkockákra vágjuk.
- A zöldségeket megtisztítjuk,megmossuk és daraboljuk.
- Forró RAMA Culinesse Profin a csirkehúst lepirítjuk, majd hozzáadjuk a darabolt zöldségeket.
- A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Bolognai alapot elkeverjük vízzel és ráöntjük a húsos zöldségekre.
- Készre forraljuk a ragut.
-
Tálalás és tipp
- Akész ragut és a tésztát összeforgatva tálaljuk.
- A tészta elkészítésénél használjunk idényzöldségeket.
- Az étel ízesítésére használhatunk hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁT ételízesítőt is.