Hozzávalók

+

Előkészítés.

  • sajt, Mozarella* 500.0 g
  • paradicsom** 526.3 g
  • bors, őrölt** 1.0 g
  • tengeri só 2.0 g

Mártás készítés, tálalás.


...

Elkészítés

  1. Előkészítés.

    • A paradicsomot és a mozarellát felszeleteljük, rétegenként sózzuk, borsozzuk.
    • Váltogatva a szeleteket tornyot építünk.
  2. Mártás készítés, tálalás.

    • A majonézhez hozzáadjuk a Bazsalikomot, a citrus ízesítőt és elkeverjük.
    • Egy tányért megkenünk a citrusos szósszal, ráhelyezzük a paradicsomos mozzarella tornyokat.
    • Dekoráljuk csírákkal és fokhagymás pirítóssal.
    • Külön adhatunk mellé a pikáns mártásból.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü