1. Elkészítés

    • Az előírt mennyiségű darálthúst RAMA Culinesse Profin lepirítjuk.
    • Megsózzuk és mielőtt a hús teljesen megpuhulna beletesszük a vágott sárgarépát és a hússal együtt pároljuk.
    • A darabolt padlizsánnal és cukkínivel együtt tovább főzzük.
    • Hozzáadjuk a hideg vízzel elkevert hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Paradicsomos Tésztaszószt bolognaihoz és milánóihoz.
    • Elkeverjük és készre főzzük.
    • A KNORR Collezione Italiana Fusilit külön kifőzzük.

  2. Tálalás és tipp

    • A tésztát összeforgatjuk a raguval és forrón tálaljuk.
    • Igény szerint megszórhatjuk reszelt sajttal.
    • Ízesítéshezhasználhatjuk a KNORR Primerba fűszercsalád különböző tagjait (bazsalikom, kerti fűszeres, pesto, stb.)
    • Az elkészítés során ügyeljünk arra, hogy se a tészta és se a zöldségek ne főjenek szét.
+