Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése


Egy palóc leves vagy akár egytálétel is lehet. Friss kaporral, kapor olajjal.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • Kacsazsírral készítsünk pörköltalapot amit dúsítsunk kocka paprikával és paradicsommal. 
    • A pörköltalapban pároljuk meg a kockára vágott húst.
    • Külön edényekben főzzük puhára a kockára vágott burgonyát és a vágott zöldbabot.
    • A kész pörkölthöz főzőlevével együtt adjuk hozzá a zöldségeket, ha szükséges pótoljuk az elpárolgott folyadékot.
    • Sűrítsük be, hideg vízzel elkevert keményítővel, adjuk hozzá a vágott kaprot és dúsítsuk zsíros tejföllel, és jól forraljuk ki.
  2. Tálalás.

    • A kész levest dekoráljuk kaporral és kaporolajjal.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü