Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése

  • marhahús** 0.7 kg
  • káposzta, fejes** 0.45 kg
  • üvegtészta** 0.3 kg
  • mungóbabcsíra 0.2 kg
  • kaliforniai paprika, szines** 0.1 kg
  • víz 3.0 l
  • KNORR Marhahúsleves alap - Allergénmentes * 1kg 22.0 g

A távol keleti hangulatot teremt ez a leves , új alapanyagokat becsempészve a hétköznapi menükbe. A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A marhahúst kisebb darabokra vágjuk és az allergénmentes KNORR Marhahúsleves alap felével ízesített vízben feltesszük főni.
    • A káposztát és a kaliforniai paprikát vékony csíkikra vágjuk.
    • Amikor a hús már majdnem kész, felöntjük a szükséges mennyíségű vízzel és felforraljuk a levest.
    • Ízesítjük a maradék allergénmentes KNORR Marhahúsleves alappal.
    • A levesbe főzzük az üvegtésztát éslegvégül a zöldségeket úgy hogy ne főjenek szét.
  2. Tálalás és tipp

    • A főtt marhahús vágjuk vékony szeletekre vagy csíkokra és úgy tegyük vissza a levesbe.
    • A levest tálaláskor megszórhatjuk frissen vágott petrezselyemzölddel vagy korianderrel.
    • Különösen vigyázzunk arra, hogy a zöldségek ne főjenek szét!
    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü