Omlós báránygerinc, káposztás burgonyatortával , bébi zöldségek és káposztakrémmel | Unilever Food Solutions
+

Hús előkészítése, elkészítése.

Köret elkészítése, tálalás.

  1. Hús előkészítése, elkészítése.

    A báránygerinc filét megtisztítjuk és forró serpenyőben kérgezzük, fűszerezzük KNORR Gyros fűszerkeverékkel. Tálalásig 70°C-on tartjuk. Majd közvetlenül a tálalás előtt serpenyőben átmelegítjük.
  2. Köret elkészítése, tálalás.

    Fejes káposztát felvágjuk, lepírítjuk majd szeletelt tisztított burgonyával összekeverjük. Hozzáadjuk afolyadékkalbekevert felfújt alapot és sütőben készre sütjük. Lilakáposztát lereszeljük és kevés hagymával megpirtjuk, majd thermomixerben selmyes állagúra keverjük – vaj hozzáadásával. A hús levével és alaplével felforraljuk a KNORR Sülthússzaft pasztát és rozmaringgal kiforraljuk, szűrjük. A bébi zöldséget megpirítjuk tálalás előtt.