Hozzávalók

+

Hús előkészítése, elkészítése.

  • báránygerinc* 2222.2 g

Köret elkészítése, tálalás.


A bárány legnemesebb részét sütöm egy közkedvelt fűszerkeverékkel.Izgalmas ízeket
kapunk a különböző képpen elkészített káposzta és burgonya kombinációjával. Bennó László

...

Elkészítés

  1. Hús előkészítése, elkészítése.

    • A báránygerinc filét megtisztítjuk, sózzuk borsozzuk és forró serpenyőben kérgezzük,
    • Tálalásig 70°C-on tartjuk.
    • Majd közvetlenül a tálalás előtt serpenyőben átmelegítjük.
  2. Köret elkészítése, tálalás.

    • Fejes káposztát felvágjuk, lepírítjuk majd szeletelt tisztított burgonyával összekeverjük.
    • Hozzáadjuk afolyadékkalbekevert felfújt alapot és sütőben készre sütjük.
    • Lilakáposztát lereszeljük és kevés hagymával megpirítjuk,  majd thermomixerben selymes állagúra keverjük  vaj hozzáadásával.
    • A hús levével és alaplével felforraljuk a Sülthússzaft pasztát és rozmaringgal kiforraljuk, szűrjük.
    • A bébi zöldséget megpirítjuk tálalás előtt.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü