Hozzávalók
Leves elkészítése
-
sárgarépa 0.25 kg
-
zeller, gumó 0.25 kg
-
brokkoli** 0.25 kg
-
karalábé** 0.15 kg
-
spagetti, gluténmentes 0.18 kg
-
napraforgóolaj** 0.06 l
-
petrezselyemzöld 0.01 kg
-
bazsalikom, szárított** 4.0 g
-
víz 3.2 l
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- A tisztított zöldségeket a daraboljuk és a brokkoli kivételével felhevített napraforgó olajon lepirítjuk.
- Felöntjük a megfelelő mennyíségű vízzel, ízesítjük allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal és bazsalikommal.
- Felforraljuk a levest és beletesszük a gluténmentes tésztát.
- Mielőtt a zöldségek és a tészta megpuhulna belefözzük a levesbe a brokkolit és a KNORR Collezione Italiana hámozott kockázott paradicsomot.
- A levest készre forraljuk és vágott petrezselzemmel megszórva tálaljuk.
- a főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
-
Tálalás és tipp
- A leves elkészítéséhez használhatünk másféle zöldségeket is (pl.: angolzeller, spenőt, kelvirág, zöldbab)
- Tészta helyett betétként tehetünk a levesbe főtt rizst.