+

Hal előkészítése és elkészítése.

Köret elkészítése, tálalás.

  • Pak Choi* 555.6 g
  • olivaolaj 0.2 l
  • lilahagyma** 100.0 g
  • kígyóuborka** 100.0 g
  • Saláta Mix. 235.3 g
  • KNORR Salsa szósz 0.2 l
  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    A nyelvhal filéket sózzuk és borsozzuk.Keverjük össze a KNORR Kukoricakeményítőt a kukoricalisztet a tojást és a szódavizet.Forgassuk bele a filéket és bő forró zsiradlkban süssük ki.Felhasználásig tartsuk melegen.
  2. Köret elkészítése, tálalás.

    A pak-choi-t felforrósított olívaolajon pirítsuk meg, adjuk hozzá a szeletelt lilahagymát.Rendezzük tányérra, tegyük rá a hámozott, szeletelt kígyóuborkát.Helyezzük rá a ropogósra sült halat és dekoráljuk salátalevelekkel.Locsoljuk meg krémesített KNORR Salsa szósszal és szórjuk meg durvára vágott kesudióval.