Menu

Hozzávalók

+

Hal előkészítése és elkészítése.

Köret elkészítése, tálalás.

  • Pak Choi* 555.6 g
  • olivaolaj 0.2 l
  • lilahagyma** 100.0 g
  • kígyóuborka** 100.0 g
  • HELLMANN'S Csípős Salsa szósz 850 ml 0.2 l
  • Saláta Mix. 235.3 g

Szeretném bemutatni hogy egy Salsával hogy készíthetünk egy klasszikus, de izgalmas halételt. Várszegi Zsolt

...

Elkészítés

  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    A nyelvhal filéket sózzuk és borsozzuk.
    Keverjük össze a KNORR Kukoricakeményítőt a kukoricalisztet a tojást és a szódavizet.
    Forgassuk bele a filéket és bő forró zsiradlkban süssük ki.
    Felhasználásig tartsuk melegen.
  2. Köret elkészítése, tálalás.

    A pak-choi-t felforrósított olívaolajon pirítsuk meg, adjuk hozzá a szeletelt lilahagymát.
    Rendezzük tányérra, tegyük rá a hámozott, szeletelt kígyóuborkát.
    Helyezzük rá a ropogósra sült halat és dekoráljuk salátalevelekkel.
    Locsoljuk meg  KNORR Salsa szósszal és szórjuk meg durvára vágott kesudióval.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü