+

Hal előkészítése és elkészítése.

Köret elkészítése, tálalás.

  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    A nyelvhal filéket sózzuk és borsozzuk.
    Keverjük össze a KNORR Kukoricakeményítőt a kukoricalisztet a tojást és a szódavizet.
    Forgassuk bele a filéket és bő forró zsiradlkban süssük ki.
    Felhasználásig tartsuk melegen.
  2. Köret elkészítése, tálalás.

    A pak-choi-t felforrósított olívaolajon pirítsuk meg, adjuk hozzá a szeletelt lilahagymát.
    Rendezzük tányérra, tegyük rá a hámozott, szeletelt kígyóuborkát.
    Helyezzük rá a ropogósra sült halat és dekoráljuk salátalevelekkel.
    Locsoljuk meg krémesített KNORR Salsa szósszal és szórjuk meg durvára vágott kesudióval.
+