Hozzávalók
Hal előkészítése és elkészítése.
-
nyelvhalfilé* 2105.3 g
-
kukoricaliszt** 100.0 g
-
tojás (extra osztályú) 3.0 darab
-
szódavíz* 0.2 l
Köret elkészítése, tálalás.
-
Pak Choi* 555.6 g
-
olivaolaj 0.2 l
-
lilahagyma** 100.0 g
-
kígyóuborka** 100.0 g
-
Saláta Mix. 235.3 g
Elkészítés
-
Hal előkészítése és elkészítése.
A nyelvhal filéket sózzuk és borsozzuk.
Keverjük össze a KNORR Kukoricakeményítőt a kukoricalisztet a tojást és a szódavizet.
Forgassuk bele a filéket és bő forró zsiradlkban süssük ki.
Felhasználásig tartsuk melegen. -
Köret elkészítése, tálalás.
A pak-choi-t felforrósított olívaolajon pirítsuk meg, adjuk hozzá a szeletelt lilahagymát.
Rendezzük tányérra, tegyük rá a hámozott, szeletelt kígyóuborkát.
Helyezzük rá a ropogósra sült halat és dekoráljuk salátalevelekkel.
Locsoljuk meg KNORR Salsa szósszal és szórjuk meg durvára vágott kesudióval.