Nyelvhal szeletek pak choi és kesudió ágyon
Szeretném bemutatni hogy egy Salsával hogy készíthetünk egy klasszikus, de izgalmas halételt. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
Hal előkészítése és elkészítése.
-
nyelvhalfilé* 2105.3 g
-
kukoricaliszt** 100 g
-
tojás (extra osztályú) 3 darab
-
szódavíz* 0.2 l
Köret elkészítése, tálalás.
-
Pak Choi* 555.6 g
-
olivaolaj 0.2 l
-
lilahagyma** 100 g
-
kígyóuborka** 100 g
-
Saláta Mix. 235.3 g
-
KNORR Salsa szósz 0.2 l
Elkészítés
-
Hal előkészítése és elkészítése.
A nyelvhal filéket sózzuk és borsozzuk. Keverjük össze a KNORR Kukoricakeményítőt a kukoricalisztet a tojást és a szódavizet. Forgassuk bele a filéket és bő forró zsiradlkban süssük ki. Felhasználásig tartsuk melegen. -
Köret elkészítése, tálalás.
A pak-choi-t felforrósított olívaolajon pirítsuk meg, adjuk hozzá a szeletelt lilahagymát. Rendezzük tányérra, tegyük rá a hámozott, szeletelt kígyóuborkát. Helyezzük rá a ropogósra sült halat és dekoráljuk salátalevelekkel. Locsoljuk meg krémesített KNORR Salsa szósszal és szórjuk meg durvára vágott kesudióval.