Muronyi csirkeraguleves (felnőtt)
A muronyi KNORR Mintafarmon kiváló minőségű hagymát termesztenek. Annak felhasználásával készült ez a recept melyet Szikora Péter, az UFS közétkeztetésért felelős séfje készített.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Muronyi csirkeraguleves (felnőtt)
−
+
€40.23
Leves elkészítése
csirkemell**
/kg
0.65 kg
0%
vöröshagyma
/kg
0.4 kg
0%
kaliforniai paprika, szines**
/kg
0.4 kg
0%
napraforgóolaj**
/l
0.05 l
0%
só
/g
3.0 g
0%
víz
/l
3.0 l
0%
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú
/l
0.25 l
0%
KNORR Zellerkrémleves hozzáadott só nélkül 2 kg
/kg
0.22 kg
0%
DELIKÁT ételízesítő hozzáadott só és ízfokozó nélkül 3 kg
/g
18.0 g
0%
/
Leves elkészítése
-
csirkemell** 0.65 kg
-
vöröshagyma 0.4 kg
-
kaliforniai paprika, szines** 0.4 kg
-
napraforgóolaj** 0.05 l
-
só 3.0 g
-
víz 3.0 l
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.25 l
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- Forró olajon megpirítjuk anagyobb kockákravágott vöröshagymát.
- Hozzáadjuk a kockára vágott húst és tovább pirítjuk.
- Felengedjük vízzel, ízesítjük a só felével és félpuhára főzzük.
- Aszines paprikákatkockára vágjuk, beletesszük a levesbe és a hússal együtt puhára főzzük.
- A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Zellerkrémlevest elkeverjük vízzel.
- Beletesszük a forrásban lévő levesbe, elkeverjük, és kiforraljuk.
- Ízesítjük a maradék sóval és a RAMA Cremefine profi főzőkrémmel dúsítjuk.
- Felöntjük a megfelelő mennyiségűre a levest és készre forraljuk
-
Tálalás és tipp
- A főzéskor elpárolgott vizet pótolni kell!
- A leves ízesítéséhez használhatjuk a KNORR Primerba fűszerkeverék családot is!
- A leves elkészíthető más hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Krémlevesek (spárga, brokkoli) felhasználásával is.