Hozzávalók
Leves elkészítése
-
csirkemell** 0.65 kg
-
vöröshagyma 0.4 kg
-
kaliforniai paprika, szines** 0.4 kg
-
napraforgóolaj** 0.05 l
-
só 3.0 g
-
víz 3.0 l
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.25 l
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- Forró olajon megpirítjuk anagyobb kockákravágott vöröshagymát.
- Hozzáadjuk a kockára vágott húst és tovább pirítjuk.
- Felengedjük vízzel, ízesítjük a só felével és félpuhára főzzük.
- Aszines paprikákatkockára vágjuk, beletesszük a levesbe és a hússal együtt puhára főzzük.
- A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Zellerkrémlevest elkeverjük vízzel.
- Beletesszük a forrásban lévő levesbe, elkeverjük, és kiforraljuk.
- Ízesítjük a maradék sóval és a RAMA Cremefine profi főzőkrémmel dúsítjuk.
- Felöntjük a megfelelő mennyiségűre a levest és készre forraljuk
-
Tálalás és tipp
- A főzéskor elpárolgott vizet pótolni kell!
- A leves ízesítéséhez használhatjuk a KNORR Primerba fűszerkeverék családot is!
- A leves elkészíthető más hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Krémlevesek (spárga, brokkoli) felhasználásával is.