Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése


A muronyi KNORR Mintafarmon kiváló minőségű hagymát termesztenek. Annak felhasználásával készült ez a recept melyet Szikora Péter, az UFS közétkeztetésért felelős séfje készített.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • Forró olajon megpirítjuk anagyobb kockákravágott vöröshagymát.
    • Hozzáadjuk a kockára vágott húst és tovább pirítjuk.
    • Felengedjük vízzel, ízesítjük a só felével és félpuhára főzzük.
    • Aszines paprikákatkockára vágjuk, beletesszük a levesbe és a hússal együtt puhára főzzük.
    • A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Zellerkrémlevest elkeverjük vízzel.
    • Beletesszük a forrásban lévő levesbe, elkeverjük, és kiforraljuk.
    • Ízesítjük a maradék sóval és a RAMA Cremefine profi főzőkrémmel dúsítjuk.
    • Felöntjük a megfelelő mennyiségűre a levest és készre forraljuk
  2. Tálalás és tipp

    • A főzéskor elpárolgott vizet pótolni kell!
    • A leves ízesítéséhez használhatjuk a KNORR Primerba fűszerkeverék családot is!
    • A leves elkészíthető más hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Krémlevesek (spárga, brokkoli) felhasználásával is.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü