Menu

Hozzávalók

+

Húsgombóc elkészítése

Saláta elkészítése

  • Vegyes saláták** 0.9 kg
  • sárgarépa 0.2 kg
  • lilahagyma** 0.16 kg
  • jégcsapretek** 0.14 kg
  • brokkoli csíra 0.03 kg

Tálalás és tipp

Elkészítés

  1. Húsgombóc elkészítése

    • A darált pulykahúst összegyúrjuk a sószegény KNORR Vagdaltalappal, a durvára darált dióval, a szezámmaggal, a lenmaggal,a vízzel, és a sóval.
    • Kisméretű gombócokat formázunk a masszából és az előzőleg kombi sütőkhöz való sütőzsiradékkal vékonyan bepermetezett tepsire helyezzük.
    • A húsgombócok tetejét is lefújjuk majd sütőben kb. 180°C fokon kb. 20 perc alatt készre sütjük.
  2. Saláta elkészítése

    • A saláta összetevőit megmossuk, ha kell megtisztítjuk, daraboljuk, majd tálalásig hűtőbe rakjuk.
  3. Tálalás és tipp

    • Tálalás előtt a salátát összekeverjük HELLMANN's Citrusos vinaigrette mártással, tányérra halmozzuk és a tetejére rakjuk a húsgombócokat.
    • A salátához kínálhatunk másfajta HELLMANN'S salátaönteteket is, vagy meglocsolhatjuk KNORR Balzsamecetkrémmel.
    • A saláta elkészítésekor mindig használjunk idényzöldségeket.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü