Medvehagymás újburgonyaleves, füstölt marhanyelvvel.
A medvehagyma a tavasz hírnöke. Nálam az étlapon mindíg szerepel szezonban, szeretném bemutatni
a legnépszerűbb leves verzióját. Bennó László

Hozzávalók
Leves elkészítése.
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.1 l
-
póréhagyma** 117.6 g
-
burgonya** 1428.6 g
-
só 70.0 g
-
RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.2 l
-
Füstült marhanyelv* 500.0 g
Elkészítés
-
Leves elkészítése.
A vajat felmelegítjük hozzáadjuk a póréhagymát, kis pirítás után hozzáadjuk a megtisztított darabolt burgonyát sózzuk borsozzuk és hozzáadjuk a medvehagymát.
Zöldségalaplével és füstölt marhanyelv főzőlevével felöntjük,ízesítjük majd thermo
mixer-ben selymes állagúra keverjük.
Tejszínnel dúsítjuk.
A marhanyelvet megfőzés után kihűtjük és kockára vágjuk. -
Unused/Remaining Ingredients