Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése.

  • folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.1 l
  • póréhagyma** 117.6 g
  • burgonya** 1428.6 g
  • 70.0 g
  • főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.2 l
  • KNORR Őrölt fekete bors 0,5 kg 0.5 g
  • Füstült marhanyelv* 500.0 g

A medvehagyma a tavasz hírnöke. Nálam az étlapon mindíg szerepel szezonban, szeretném bemutatni
a legnépszerűbb leves verzióját. Bennó László

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése.

    A vajat felmelegítjük  hozzáadjuk a póréhagymát, kis pirítás után hozzáadjuk a megtisztított darabolt burgonyát sózzuk borsozzuk és hozzáadjuk a medvehagymát.
    Zöldségalaplével és füstölt marhanyelv főzőlevével felöntjük,ízesítjük majd thermo
    mixer-ben selymes állagúra keverjük.
    Tejszínnel dúsítjuk.
    A marhanyelvet megfőzés után kihűtjük és kockára vágjuk.
  2. Unused/Remaining Ingredients

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü