Menu

Hozzávalók

+

Előkészítés.

Hús elkészítése, tálalás.


Egy igazi klasszikus előétel, amit a magam és vendégeim ízlésére formáltam. Lőrincz György

...

Elkészítés

  1. Előkészítés.

    A hagymákat megtisztítjuk, éles késsel a shalott-ot finomra vágjuk, a caprit szintén.
    A gyöngyhagymákat megtisztítjuk, félbe vágjuk, az olaj egyik felével magas hőmérsékleten hirtelen megpirítjuk majd a borecet felével leforrázzuk, sózzuk, borsozzuk, hűtjük.
    A mustármaghoz a KNORR Zöldségleves alapban felforraljuk a babérral hozzáadjuk a borecet másik felét, a mustármagot, egy percig forraljuk, majd hűvös helyen hagyjuk kihűlésig.
  2. Hús elkészítése, tálalás.

    A megtisztított bélszínt éles késsel finomra vágjuk, hozzáadjuk a mustárt, a finomra vágott caprit, salotta hagymát a sót borsot, majd a maradék extra szűz olajat.
    Egyneműre keverjük, majd tálaló gyűrűvel adagonként formázva tálaljuk.. Mellé kínáljuk a
    gyöngyhagymát, a pácolt mustármagot, esetleg friss fűszernövény hajtást, ízlés szerint vajjal, pirítóssal tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü