Marha tatár, sült hagymával, pácolt mustárral | Unilever Food Solutions
+

Előkészítés.

  • mogyoróhagyma* 55.6 g
  • Olivaolaj, extra szűz* 0.2 l
  • mustármag* 100 g
  • KNORR Zöldségleves alap* 10 g
  • vörösborecet* 0.2 l

Hús elkészítése, tálalás.

  1. Előkészítés.

    A hagymákat megtisztítjuk, éles késsel a shalott-ot finomra vágjuk, a caprit szintén. A gyöngyhagymákat megtisztítjuk, félbe vágjuk, az olaj egyik felével magas hőmérsékleten hirtelen megpirítjuk majd a borecet felével leforrázzuk, sózzuk, borsozzuk, hűtjük. A mustármaghoz a KNORR Zöldségleves alapban felforraljuk a babérral hozzáadjuk a borecet másik felét, a mustármagot, egy percig forraljuk, majd hűvös helyen hagyjuk kihűlésig.
  2. Hús elkészítése, tálalás.

    A megtisztított bélszínt éles késsel finomra vágjuk, hozzáadjuk a mustárt, a finomra vágott caprit, salotta hagymát a sót borsot, majd a maradék extra szűz olajat. Egyneműre keverjük, majd tálaló gyűrűvel adagonként formázva tálaljuk.. Mellé kínáljuk a gyöngyhagymát, a pácolt mustármagot, esetleg friss fűszernövény hajtást, ízlés szerint vajjal, pirítóssal tálaljuk.