Mangold rolád quinoa salátával

Hozzávalók
Sertés rolád elkészítése
-
sertéshús, darált** 1200.0 g
-
Mangold* 500.0 g
-
só 20.0 g
-
vöröshagyma 100.0 g
Quinoa saláta
-
póréhagyma** 150.0 g
-
kaliforniai paprika, szines** 150.0 g
-
petrezselyemzöld 50.0 g
-
kesudió* 100.0 g
-
koktélparadicsom* 100.0 g
-
áfonya, friss* 200.0 g
-
Quinoa 500.0 kg
Elkészítés
-
Sertés rolád elkészítése
A darált húst keverjük össze a fűszerkeverékkel és a pirított hagymával.A mángold leveleit sós vízben blansírozzuk, öblítsük le és szárítsuk meg.Vigyünk fel vékony húskeverék réteget a kirakott mángoldlevelekre,szorosan tekerjük fel és fogpiszkálóval rögzítsük.Süssük elő és előirás szerint elkészített sülthús szaftban süssük készre. -
Quinoa saláta
A quinoát megmossuk, a zöldségalaplével és vízzel megfőzzükHagyjuk kihűlniAdjuk hozzá a darabolt zöldségeket és magvakat, ízesítsük. -
Tálalás
A kész salátát halmozzuk egy tálba, locsoljuk meg a langyos szafttal és tegyünk a tetejére egy-két szeletet a mangoldos roládból.Fűszernövényekkel, mikro salátákkal tehetjük izgalmasabbá az ételt.