Hozzávalók

+

Sertés rolád elkészítése

Quinoa saláta

  • póréhagyma** 150.0 g
  • kaliforniai paprika, szines** 150.0 g
  • petrezselyemzöld 50.0 g
  • kesudió* 100.0 g
  • koktélparadicsom* 100.0 g
  • áfonya, friss* 200.0 g
  • Quinoa 500.0 kg

...

Elkészítés

  1. Sertés rolád elkészítése

    • A darált húst keverjük össze a fűszerkeverékkel és a pirított hagymával.
    • A mángold leveleit sós vízben blansírozzuk, öblítsük le és szárítsuk meg.
    • Vigyünk fel vékony húskeverék réteget a kirakott mángold levelekre, 
    • szorosan tekerjük fel és fogpiszkálóval rögzítsük.
    • Süssük elő és előírás szerint elkészített sülthús szaftban süssük készre.

  2. Quinoa saláta

    • A quinoát megmossuk, a zöldségalaplével és vízzel megfőzzük
    • Hagyjuk kihűlni
    • Adjuk hozzá a darabolt zöldségeket és magvakat, ízesítsük.
  3. Tálalás

    • A kész salátát halmozzuk egy tálba, locsoljuk meg a langyos szafttal és tegyünk a tetejére egy-két szeletet a mangoldos roládból.
    • Fűszernövényekkel, mikro salátákkal tehetjük izgalmasabbá az ételt.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü