Mangold rolád quinoa salátával

Hozzávalók
Mangold rolád quinoa salátával
−
+
€115.2
Sertés rolád elkészítése
sertéshús, darált**
/g
1200.0 g
0%
Mangold*
/g
500.0 g
0%
só
/g
20.0 g
0%
vöröshagyma
/g
100.0 g
0%
Quinoa saláta
Knorr Folyékony Koncentrált Zöldség Alap 1L
/l
0.05 l
0%
póréhagyma**
/g
150.0 g
0%
kaliforniai paprika, szines**
/g
150.0 g
0%
petrezselyemzöld
/g
50.0 g
0%
kesudió*
/g
100.0 g
0%
koktélparadicsom*
/g
100.0 g
0%
áfonya, friss*
/g
200.0 g
0%
Quinoa
/kg
500.0 kg
0%
/
Sertés rolád elkészítése
-
sertéshús, darált** 1200.0 g
-
Mangold* 500.0 g
-
só 20.0 g
-
vöröshagyma 100.0 g
Quinoa saláta
-
póréhagyma** 150.0 g
-
kaliforniai paprika, szines** 150.0 g
-
petrezselyemzöld 50.0 g
-
kesudió* 100.0 g
-
koktélparadicsom* 100.0 g
-
áfonya, friss* 200.0 g
-
Quinoa 500.0 kg
Elkészítés
-
Sertés rolád elkészítése
A darált húst keverjük össze a fűszerkeverékkel és a pirított hagymával.A mángold leveleit sós vízben blansírozzuk, öblítsük le és szárítsuk meg.Vigyünk fel vékony húskeverék réteget a kirakott mángoldlevelekre,szorosan tekerjük fel és fogpiszkálóval rögzítsük.Süssük elő és előirás szerint elkészített sülthús szaftban süssük készre. -
Quinoa saláta
A quinoát megmossuk, a zöldségalaplével és vízzel megfőzzükHagyjuk kihűlniAdjuk hozzá a darabolt zöldségeket és magvakat, ízesítsük. -
Tálalás
A kész salátát halmozzuk egy tálba, locsoljuk meg a langyos szafttal és tegyünk a tetejére egy-két szeletet a mangoldos roládból.Fűszernövényekkel, mikro salátákkal tehetjük izgalmasabbá az ételt.