+
  1. Leves elkészítése

    A zöldségeket tisztítsuk meg és daraboljuk fel. Olajon lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát és a fűszerpaprikával pörköltalapot készítünk.Beletesszük a kockára vágott zöldségeket. Felengedjüka megfelelő mennyíségű vízzel.Ízesítjük allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal.Hozzáadjuk az apró rózsáira szedett karfiolt.A levest a zöldségek megpuhulásáig főzzük.
  2. Tálalás és tipp

    A főzés során elpárolgott vizet mindig pótolni kell!Tálaláskor szórjuk meg a levest vágott zellerzölddel!Gazdagíthatjuk a levest tejföllel és más zöldségekkel is.Főzhetünk bele házi tarhonyát, csipetkét is.Ha olajjal készítjük el a levest akkor laktózmentes lesz!A zellert elhagyva és más zöldségek mennyiségét megnövelve egy újabb allergént hagyhatunk el!