+
  1. Leves elkészítése

    A zöldségeket tisztítsuk meg és daraboljuk fel.
    Olajon lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát és a fűszerpaprikával pörköltalapot készítünk.
    Beletesszük a kockára vágott zöldségeket.
    Felengedjüka megfelelő mennyíségű vízzel.
    Ízesítjük allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal.
    Hozzáadjuk az apró rózsáira szedett karfiolt.
    A levest a zöldségek megpuhulásáig főzzük.
  2. Tálalás és tipp

    A főzés során elpárolgott vizet mindig pótolni kell!
    Tálaláskor szórjuk meg a levest vágott zellerzölddel!
    Gazdagíthatjuk a levest tejföllel és más zöldségekkel is.
    Főzhetünk bele házi tarhonyát, csipetkét is.
    Ha olajjal készítjük el a levest akkor laktózmentes lesz!
    A zellert elhagyva és más zöldségek mennyiségét megnövelve egy újabb allergént hagyhatunk el!
+