+
  1. Leves elkészítése

    A zöldségeket tisztítsuk meg és daraboljuk fel. Olajon lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát és a fűszerpaprikával pörköltalapot készítünk. Beletesszük a kockára vágott zöldségeket. Felengedjüka megfelelő mennyíségű vízzel. Ízesítjük allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal. Hozzáadjuk az apró rózsáira szedett karfiolt. A levest a zöldségek megpuhulásáig főzzük.
  2. Tálalás és tipp

    A főzés során elpárolgott vizet mindig pótolni kell! Tálaláskor szórjuk meg a levest vágott zellerzölddel! Gazdagíthatjuk a levest tejföllel és más zöldségekkel is. Főzhetünk bele házi tarhonyát, csipetkét is. Ha olajjal készítjük el a levest akkor laktózmentes lesz! A zellert elhagyva és más zöldségek mennyiségét megnövelve egy újabb allergént hagyhatunk el!