+

Leves elkészítése

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld** 7 g
  1. Leves elkészítése

    • A tarhonyát a felhevített napraforgó olajon majdnem aranybarnára pirítjuk, majd hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát.
    • Rövid együtt pirítás után megszórjuk a fűszerpaprikával, elkeverjük majd felöntjük kevés vízzel.
    • Beletesszük a megtisztított, kockára vágott burgonyát és annyi vizet hozzáadva, hogy ellepje tovább főzzük.
    • Ízesítjük allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal.
    • A levest felöntjük a megfelelő mennyíségűre és addig főzzük amig a burgonya megpuhul.
    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
  2. Tálalás és tipp

    • A levest forrón tálaljuk és megszórjuk finomra vágott petrezselyemzölddel.
    • A levesbe főzhatünk más zöldségeket, húst is.
    • A teltebb íz eléréshez használjunk sószegény KNORR Füstölt alapot.

+