Hozzávalók

+

Bulgúrsaláta elkészítése

  • bulgur (búzatöret) 1000.0 g
  • újhagyma** 58.8 g
  • kaliforniai paprika, szines** 100.0 g
  • petrezselyemzöld 55.6 g
  • Hellmann's Citrusos vinaigrette 1L 0.2 l
  • KNORR Thai Sárga Curry Paszta 0,85 kg 20.0 g
  • HELLMANN'S Fokhagymás szósz 850ml 0.2 l

Nyárs elkészítése, tálalás.

  • garnéla rák, fejjel 16/20* 6666.7 g
  • lime* 50.0 g
  • KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz 0,7 kg 80.0 g

A közkedvelt fokhagyma nem csak natúr önmagában jelenhet meg egy ételben, hanem egy öntet részeként is ami egy gabona saláta ízesítése lehet.

...

Elkészítés

  1. Bulgúrsaláta elkészítése

    A kifőtt bulgurt keverjük össze a zöldségekkel és ízesítsük Hellmann's Citrusos vinaigrette-el KNORR Thai Sárga Curry Pasztával és HELLMANN'S Fokhagymás szósszal. Majd tegyük hűtőbe.
  2. Nyárs elkészítése, tálalás.

    A garnélákat húzzuk fel nyársakra, fűszerezzük be KNORR Prémium Halfűszerrel és rost vagy grill lapont pirítsuk meg.Ha megsült lime levével locsoljuk meg.Tálaljuk a bulgúrral együtt, dekoráljuk salátalevelekke, levélzöldekkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü