Hozzávalók

+

Bulgúrsaláta elkészítése

Nyárs elkészítése, tálalás.

  • garnéla rák, fejjel 16/20* 6666.7 g
  • lime* 50.0 g

A közkedvelt fokhagyma nem csak natúr önmagában jelenhet meg egy ételben, hanem egy öntet részeként is ami egy gabona saláta ízesítése lehet.

...

Elkészítés

  1. Bulgúrsaláta elkészítése

    • A kifőtt bulgúrt keverjük össze a zöldségekkel és ízesítsük Sárga Curry Pasztával és majonézzel
    • Majd tegyük hűtőbe.
  2. Nyárs elkészítése, tálalás.

    • A garnélákat húzzuk fel nyársakra, sózzuk borsozzuk, és grill lapont pirítsuk meg.
    • Ha megsült lime levével locsoljuk meg.
    • Tálaljuk a bulgúrral együtt, dekoráljuk saláta levelekkel, levélzöldekkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü