Hozzávalók
Tészta készítés
-
búzaliszt (főző, rétes) 250.0 g
-
vaj* 150.0 g
-
tojás, (50 g/db, A osztály)* 1.0 darab
Libamáj elkészítése.
-
kacsamell * 200.0 g
-
tejszín 30 % 0.3 l
-
libamáj* 500.0 g
-
méz** 50.0 g
Tálalás.
-
vegyes saláták** 125.0 g
-
kaliforniai paprika, szines** 100.0 g
-
cukkini** 142.9 g
Elkészítés
-
Tészta készítés
Első lépésben az elkészített vajas tésztánkat kinyújtjuk és 180°C-os sütőben ropogósra sütjük.
-
Libamáj elkészítése.
Libamájat előkészítjük, majd sous-vide zacskóba tesszük és sous-vide kádban elkészítjük. A kész libamájból pástétomot készítünk.
Az elkészült tésztára, egyenletes vastagságban rákenjük a libamáj pástétomot.
Tetejére tesszük a szeletelt almaforgácson füstölt kacsamell szeleteket. -
Tálalás.
Apró kockákra vágott színes paprikát a cukkínivel, a Chili-paradicsommal összekeverjük és a salátákkal tálaljuk.