+

Tészta készítés

  • búzaliszt (főző, rétes)** 250.0 g
  • vaj* 150.0 g
  • tojás, (50 g/db, A osztály)* 1.0 darab

Libamáj elkészítése.

  • kacsamell * 200.0 g
  • tejszín 30 % 0.3 l
  • libamáj* 500.0 g
  • méz** 50.0 g

Tálalás.

  1. Tészta készítés

    Első lépésben az elkészített vajas tésztánkat kinyújtjuk és 180°C-os sütőben ropogósra sütjük.

  2. Libamáj elkészítése.

    Libamájat előkészítjük, majd sous-vide zacskóba tesszük és sous-vide kádban elkészítjük. A kész libamájból pástétomot készítünk.
    Az elkészült tésztára, egyenletes vastagságban rákenjük a libamáj pástétomot.
    Tetejére tesszük a szeletelt almaforgácson füstölt kacsamell szeleteket.
  3. Tálalás.

    Apró kockákra vágott színes paprikát a cukkínivel, a Chili-paradicsommal összekeverjük és a salátákkal tálaljuk.