+

Leves elkészítése

Flan készítése

  1. Leves elkészítése

    • A megtisztított és jól megmosott libát hideg vízben tesszük fel főni.
    • Ha felforrt, habját leszedjük és bezöldségeljük, hozzáadjuk a KNORR Prémium Folyékony Szárnyas Alapot.
    • Ha a hús puha, óvatosan kiszemeljük a levesből.
    • A levest hagyjuk leülepedni, majd finom szűrő ruhán leszűrjük.
    • Ha szükséges KNORR Prémium Folyékony Szárnyas Alappal utánízesítjük.
  2. Flan készítése

    • A tojássárgáját elkeverjük a RAMA Cremefine Profi Főzőkrémmel
    • Hozzáadjuk a KNORR Zellerkrémlevest és a hőkezelt darabolt gombát.
    • Sózzuk, borsozzuk és formákba töltjük.
    • Sütőben kigőzöljük.
  3. Tálalás.

    • A levesben főtt zöldségeket daraboljuk, a húst szálaira szedjük a belsősőgeket apró kockára vágjuk.
    • A tányérba tesszük az elkészült flant és rámerjük a forró levest
+