+

Leves elkészítése

  1. Leves elkészítése

    • A lencsét megmossuk és lehetőség szerint előző nap beáztatjuk. .
    • A beáztatott lencsét vízben feltesszük főni.
    • A főzővizet ízesítjük az allergénmentes KNORR Marhahúsleves alap felével.
    • A kiolvasztott spenótleveleket kecsöpögtetjük és csíkokra vágjuk, csakúgy mint a piros kaliforniai paprikákat.
    • A zöldségeket lepirítjuk az olaj felén.
    • Amikor a lencse puha hozzáadjuk a pirított zöldségeket.
    • Beállítjuk a leves megfelelő vízmennyiségét és a maradék allergénmentes KNORR Marhahúsleves alappal ízesítve készre főzzük.
    • A vöröshagymákat félfőre vágjuk és a maradék olajon pirosra pirítjuk..
  2. Tálalás és tipp

    • A pirított hagymacsíkokat tálaláskor tesszük a leves tetejére.
    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
    • A levest elkészíthetjük más száraz hüvelyessel is.