+

Hal előkészítése és elkészítése.

Pirított zöldség elkészítése.

  • chili paprika, friss* 106.4 g
  • kaliforniai paprika, szines** 150 g
  • újhagyma** 117.6 g
  • vöröshagyma** 166.7 g
  • sárgarépa** 100 g
  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    Pácoljuk be a halat (minimum 30 percre) a Teriyaki szósszal úgy hogy bőrével lefelé legyen.
    Kevés zsiradékon bőrével lefelé süssük ropogósra majd fordítsuk meg.
    A szósszal locsolgatva fejezzük be a sütést.
  2. Pirított zöldség elkészítése.

    A hal serpenyőjében pirítsuk meg a darabolt zöldségeket ögyelve arra hogy mindíg elég mártás legyen rajta és fényes legyen.
  3. Tálalás.

    A pirított roppanós zöldségekre tálaljuk a halat.
    Külön kis edényben kínáljunk mellé a Teriyaki szószból.
+