+

Lazac előkészítése, elkészítés.

Sárgadinny mikádó.

Füstös rizspapír.

Rizsgolyó.

  • Sushi rizs 200.0 g
  • KNORR Kókusztejpor** 100.0 g
  • víz** 0.17 l

Szifonos miso hab.

  • Világos Miso paszta 60.0 g
  • tojás, (50 g/db, A osztály)* 2.0 darab
  • tojássárgája (17 g / db)* 1.0 darab
  • vaj* 250.0 g
  1. Lazac előkészítése, elkészítés.

    Lazacfiléket lekenjük a bekevert marináddal és 40percet pácoljuk.A bőrős felét színre sütjük majd sütőben készre sütjük.
  2. Sárgadinny mikádó.

    A dinnyétmegtisztítjuk,cikkezük és szívószállal mikádókat szúrunk.Tálalásnál Édes chili jam-elmarináljuk.
  3. Füstös rizspapír.

    Rizst vízzel péppé főzzük (felesleges vizet ha van leöntjük) thermomixben pürésítjük, Folyékony Füst ízesítővel ízesítjük.Silpat laprakenve szárítjuk, majd forró olajban kisütjük.
  4. Rizsgolyó.

    Sushi rizst addig mossuk míg a víz áttetsző nem lesz. Hozzá adjuk a folyadékokat és a Kókusztejport,lassan elfőzzük a levét majd letakarva kihűtjük. Hidegen hozzá keverjük a mirint gombócokat formázunk.
  5. Szifonos miso hab.

    Hozzávalókat a langyos vajjal elturmixszoljuk,átszűrjük és szifonba töltjük.2 patronnal 57°C-os vizben melegen tartjuk.