+

Lazac előkészítése, elkészítés.

Sárgadinny mikádó.

Füstös rizspapír.

Rizsgolyó.

Szifonos miso hab.

  • Világos Miso paszta 60 g
  • tojás, (50 g/db, A osztály)* 2 darab
  • tojássárgája (17 g / db)* 1 darab
  • vaj* 250 g
  1. Lazac előkészítése, elkészítés.

    Lazacfiléket lekenjük a bekevert marináddal és 40percet pácoljuk.
    A bőrős felét színre sütjük majd sütőben készre sütjük.
  2. Sárgadinny mikádó.

    A dinnyétmegtisztítjuk,cikkezük és szívószállal mikádókat szúrunk.
    Tálalásnál Édes chili jam-elmarináljuk.
  3. Füstös rizspapír.

    Rizst vízzel péppé főzzük (felesleges vizet ha van leöntjük)
    thermomixben pürésítjük, Folyékony Füst ízesítővel ízesítjük.
    Silpat laprakenve szárítjuk, majd forró olajban kisütjük.
  4. Rizsgolyó.

    Sushi rizst addig mossuk míg a víz áttetsző nem lesz.
    Hozzá adjuk a folyadékokat és a Kókusztejport,lassan elfőzzük a levét majd letakarva kihűtjük.
    Hidegen hozzá keverjük a mirint gombócokat formázunk.
  5. Szifonos miso hab.

    Hozzávalókat a langyos vajjal elturmixszoljuk,átszűrjük és szifonba töltjük.
    2 patronnal 57°C-os vizben melegen tartjuk.
+