Lassan sült ropogós malaccsászár, almás-zelleres Remoulade-dal, vajas baby mangolddal
Lassan kíméletesen készített, szaftos húsrész, amihez egy üde tavaszi zsenge köretet kíválunk.

Hozzávalók
Lassan sült ropogós malaccsászár, almás-zelleres Remoulade-dal, vajas baby mangolddal
−
+
€96.1
Hús elkészítése.
Malaccsászár*
/g
2000.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Sültekhez 0,75 kg
/g
80.0 g
0%
Almás-zelleres remoulade.
alma**
/g
625.0 g
0%
zeller, gumó
/g
500.0 g
0%
angolzeller**
/g
300.0 g
0%
Vajas mangold.
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.05 l
0%
Mangold*
/g
600.0 g
0%
/
Hús elkészítése.
-
Malaccsászár* 2000.0 g
Almás-zelleres remoulade.
-
alma** 625.0 g
-
zeller, gumó 500.0 g
-
angolzeller** 300.0 g
Vajas mangold.
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
-
Mangold* 600.0 g
Elkészítés
-
Hús elkészítése.
Amalaccsászár húsos felét befűszerezzük, gondosan ügyelünk arra hogy a bőrös részre só ne kerüljön! A bőrt beirdaljuk. Alacsony sütési hőmérsékleten 78°C maghőmérsékletre sütjük, majd pihentetjük. A bőrt megsózzuk, és gyorsan, magas hőmérsékleten ropogósra sütjük. -
Almás-zelleres remoulade.
Az almát, és a zellert lereszeljük. Citromos-sós-cukros vízben leforrázzuk, lecsepegtetjük, kinyomkodjuk. Hozzákeverjük az apróra vágott zellerszárat, majonézzel összefogjuk, ízesítjük fehérborssal. -
Vajas mangold.
A baby mangold leveleit leforrázzuk, majd lecsöpögtetés után vajon megfuttatjuk. Ízesítjük sóval, színes bors keverékkel.