Hozzávalók

+

Hús elkészítése.

Almás-zelleres remoulade.

  • alma** 625.0 g
  • zeller, gumó 500.0 g
  • angolzeller** 300.0 g
  • HELLMANN'S Real Majonéz 5 l 200.0 g

Vajas mangold.

  • folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
  • Mangold* 600.0 g

Lassan kíméletesen készített, szaftos húsrész, amihez egy üde tavaszi zsenge köretet kíválunk.

...

Elkészítés

  1. Hús elkészítése.

    Amalaccsászár húsos felét befűszerezzük, gondosan ügyelünk arra hogy a bőrös részre só ne kerüljön!
    A bőrt beirdaljuk.
    Alacsony sütési hőmérsékleten 78°C maghőmérsékletre sütjük, majd pihentetjük.
    A bőrt megsózzuk, és gyorsan, magas hőmérsékleten ropogósra sütjük.
  2. Almás-zelleres remoulade.

    Az almát, és a zellert lereszeljük. Citromos-sós-cukros vízben leforrázzuk, lecsepegtetjük, kinyomkodjuk.
    Hozzákeverjük az apróra vágott zellerszárat, majonézzel összefogjuk, ízesítjük fehérborssal.
  3. Vajas mangold.

    A baby mangold leveleit leforrázzuk, majd lecsöpögtetés után vajon megfuttatjuk. Ízesítjük sóval, színes bors keverékkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü