Hozzávalók

+

Hús elkészítése.

Almás-zelleres remoulade.

Vajas mangold.

  • Mangold* 1000.0 g

Lassan kíméletesen készített, szaftos húsrész, amihez egy üde tavaszi zsenge köretet kíválunk.

...

Elkészítés

  1. Hús elkészítése.

    • A malaccsászár húsos felét befűszerezzük, gondosan ügyelünk arra hogy a bőrös részre só ne kerüljön!
    • A bőrt beirdaljuk.
    • Alacsony sütési hőmérsékleten 78°C maghőmérsékletre sütjük, majd pihentetjük.
    • A bőrt megsózzuk, és gyorsan, magas hőmérsékleten ropogósra sütjük.
  2. Almás-zelleres remoulade.

    • Az almát, és a zellert lereszeljük. Citromos-sós-cukros vízben leforrázzuk, lecsepegtetjük, kinyomkodjuk.
    • Hozzákeverjük az apróra vágott zellerszárat, majonézzel összefogjuk, ízesítjük fehérborssal.
  3. Vajas mangold.

    • A baby mangold leveleit leforrázzuk, majd lecsöpögtetés után vajon megfuttatjuk. Ízesítjük sóval, színes bors keverékkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü