1. Hús elkészítése.

    Amalaccsászár húsos felét befűszerezzük, gondosan ügyelünk arra hogy a bőrös részre só ne kerüljön! A bőrt beirdaljuk. Alacsony sütési hőmérsékleten 78°C maghőmérsékletre sütjük, majd pihentetjük. A bőrt megsózzuk, és gyorsan, magas hőmérsékleten ropogósra sütjük.
  2. Almás-zelleres remoulade.

    Az almát, és a zellert lereszeljük. Citromos-sós-cukros vízben leforrázzuk, lecsepegtetjük, kinyomkodjuk. Hozzákeverjük az apróra vágott zellerszárat, majonézzel összefogjuk, ízesítjük fehérborssal.
  3. Vajas mangold.

    A baby mangold leveleit leforrázzuk, majd lecsöpögtetés után vajon megfuttatjuk. Ízesítjük sóval, színes bors keverékkel.