Kukoricás pulykaragu tésztával (felnőtt)
A raguk, a tokányok kiváló lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy egy ételben sokféle összetevőt megjelenítsünk. A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food solutions közétkeztetésért felelős séfje.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Kukoricás pulykaragu tésztával (felnőtt)
−
+
€7731.88
Ragu elkészítése
pulykacomb**
/kg
0.9 kg
0%
kaliforniai paprika, szines**
/kg
0.4 kg
0%
kukorica**
/kg
0.4 kg
0%
vöröshagyma
/kg
0.18 kg
0%
napraforgóolaj**
/l
0.05 l
0%
petrezselyemzöld
/g
15.0 g
0%
só
/g
13.0 g
0%
víz
/l
0.9 l
0%
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú
/l
0.2 l
0%
KNORR Alap tokányokhoz és ragukhoz - Hozzáadott só nélkül 2 kg
/kg
0.11 kg
0%
Tészta elkészítése
/
Ragu elkészítése
-
pulykacomb** 0.9 kg
-
kaliforniai paprika, szines** 0.4 kg
-
kukorica** 0.4 kg
-
vöröshagyma 0.18 kg
-
napraforgóolaj** 0.05 l
-
petrezselyemzöld 15.0 g
-
só 13.0 g
-
víz 0.9 l
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.2 l
Tészta elkészítése
Elkészítés
-
Ragu elkészítése
- A felhevített olajon a finomra vágott vöröshagymát lepirítjuk.
- Rátesszük a darabolt pulykacombot és együtt pirítjuk a hagymával.
- Megsózzuk a só felével és kevés vizet aláöntve majdnem puhára pároljuk a húst.
- Hozzáadjuk a kukoricát és a húsos zöldséges ragura öntjük a vízzel elkevert hozzáadott sót nerm tartalmazó KNORR Tokányalapot.
- Beletesszük a vágott paprikákat, összeforraljuk és ízesítjük a maradék sóval.
- Legvégül dúsítjuk 15% zsírtartalmú növényi főzőkrémmel és belefőzzük a vágott petrezselyemzöldet.
-
Tészta elkészítése
- A KNORR Collezione Italiana Fusili-t az előírásnak megfelelően kifőzzük.
-
Tálalás és tipp
- A ragut forrón a kifőzött tészta mellé tálaljuk.
- Elkészíthetjük az ételt más zöldségekkel is, pl.: gomba, zöldborsó, zöldbab stb....