1. Leves elkészítése

    • A szükséges mennyíségű víz 2/3-át feltesszük főni.
    • Amikor langyos lesz elkeverjük benne a KNORR Kókusztejport.
    • A maradék vízben elkeverjük a hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Spárgakrémleves alapot és a leveshez adjuk.
    • Megsózzuk és dúsítjuk a levest RAMA Cremefine Profi főzőkrémmel.
    • Amíg a leves fő RAMA Culinesse Profin lepirítjuk az apró kockára vágott sonkát és az olajos magvakat.
    • A levesbe forraljuk a vágott snidlinget és készre főzzük.
    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
  2. Tálalás és tipp

    • A levest forrón tálaljuk úgy, hogy a tetejére szórjuk a pirított sonkát és magokat.
    • A levesbe főzhetünk darabolt idényzöldségeket is.
    • Ízesíthetjük a KNORR Primerba termékcsalád tagjaival, melyek különböző fűszereket tartalmaznak növényi olajban eltéve.
+