Hozzávalók
Leves elkészítése
-
gépsonka** 0.16 kg
-
napraforgómag** 0.1 kg
-
tökmag** 0.1 kg
-
lenmag** 0.1 kg
-
snidling** 0.03 kg
-
só 11.0 g
-
víz 3.0 l
-
KNORR Kókusztejpor** 0.13 kg
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.13 l
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- A szükséges mennyíségű víz 2/3-át feltesszük főni.
- Amikor langyos lesz elkeverjük benne a KNORR Kókusztejport.
- A maradék vízben elkeverjük a hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Spárgakrémleves alapot és a leveshez adjuk.
- Megsózzuk és dúsítjuk a levest RAMA Cremefine Profi főzőkrémmel.
- Amíg a leves fő RAMA Culinesse Profin lepirítjuk az apró kockára vágott sonkát és az olajos magvakat.
- A levesbe forraljuk a vágott snidlinget és készre főzzük.
- A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
-
Tálalás és tipp
- A levest forrón tálaljuk úgy, hogy a tetejére szórjuk a pirított sonkát és magokat.
- A levesbe főzhetünk darabolt idényzöldségeket is.
- Ízesíthetjük a KNORR Primerba termékcsalád tagjaival, melyek különböző fűszereket tartalmaznak növényi olajban eltéve.