Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése

  • gépsonka** 0.12 kg
  • napraforgómag** 0.07 kg
  • tökmag** 0.07 kg
  • lenmag** 0.07 kg
  • snidling** 0.02 kg
  • 9.0 g
  • víz 2.5 l
  • KNORR Spárgakrémleves hozzáadott só nélkül 2 kg 0.14 kg
  • KNORR Kókusztejpor** 0.1 kg
  • főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.1 l
  • folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.04 l

Kókusz...snidling...spárga...különleges alapanyagok egy különleges, könnyen elkészíthető levesben. A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A szükséges mennyíségű víz 2/3-át feltesszük főni.
    • Amikor langyos lesz elkeverjük benne a KNORR Kókusztejport.
    • A maradék vízben elkeverjük a hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Spárgakrémleves alapot és a leveshez adjuk.
    • Megsózzuk és dúsítjuk a levest RAMA Cremefine Profi főzőkrémmel.
    • Amíg a leves fő RAMA Culinesse Profin lepirítjuk az apró kockára vágott sonkát és az olajos magvakat.
    • A levesbe forraljuk a vágott snidlinget és készre főzzük.
    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
  2. Tálalás és tipp

    • A levest forrón tálaljuk úgy, hogy a tetejére szórjuk a pirított sonkát és magokat.
    • A levesbe főzhetünk darabolt idényzöldségeket is.
    • Ízesíthetjük a KNORR Primerba termékcsalád tagjaival, melyek különböző fűszereket tartalmaznak növényi olajban eltéve.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü