Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése


Friss, szines leves. Nemcsak a tekintetnek vonzó, hanem ízvilágával a napi menük kedvenc étele lehet! A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • Felhevített LIGA margarinon lepirítjuk a darabolt póréhagymát.
    • Hozzáadjuk adarabolt sárgarépát, petrezselyemgyökeret és zöldbabot.
    • Felöntjük a megfelelő mennyíségű vízzel.
    • Ízesítjük allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal.
    • A levest felforraljuk, hozzáadjuk a szintén darabolt kelkáposztát és addig főzzük amíg a zöldségek megpuhulnak, de nem főnek szét.
    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell.
  2. Tálalás és tipp

    • A fűszerezéséhez használhatunk KNORR Primerbákat (Bazsalikomos vagy kerti fűszeres) is.
    • Más idény jellegű zöldségek használata még finomabbá teheti a levest.
    • Az elkészített étel az összetevők alapján nem tartalmaz glutént és laktózt.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü