Menu

Hozzávalók

+

Bélszín előkészítése sütése.

  • marhabélszín* 700.0 g

Krém elkészítése, tálalás.


Friss zöldekkel, a kéksajt karakteres íze igazán jól harmonizál a bélszín fűszeres ízével.
Kiváló piknik szendvics akár nyitott de zárt formában is.

...

Elkészítés

  1. Bélszín előkészítése sütése.

    • Az előkészített, formázott bélszínt sózzuk borsozzuk.
    • Kevés zsiradékon minden oldalát süssük elő, majd előmelegített sütőben süssük készre.
    • Felhasználásig hűtsük ki.
  2. Krém elkészítése, tálalás.

    • Vágjuk félbe a péksüteményeket és pirítsuk meg.
    • Morzsoljuk bele a sajtot a Majonézbe adjuk hozzá a Mustárt és az apróra vágott újhagymát.
    • Kenjük meg a sajtos krémmel a péksüteményeket, hajtogassuk rá a bélszínszeleteket és zöldekkel dekorálva tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü