Kéksajtos bélszín szendvics
Friss zöldekkel, a kéksajt karakteres íze igazán jól harmonizál a bélszín fűszeres ízével.
Kiváló piknik szendvics akár nyitott de zárt formában is.

Hozzávalók
Bélszín előkészítése sütése.
-
marhabélszín* 700 g
Krém elkészítése, tálalás.
-
Magos rozsos zsemle 1000 g
-
sajt, Roquefort* 200 g
-
újhagyma** 58.8 g
Elkészítés
-
Bélszín előkészítése sütése.
Az előkészített, formázottbélszínt fűszerezzük be a KNORR Prémium Steak fűszerkeverékkel. Kevés zsiradékon minden oldalát süssük elő, majd előmelegített sütőben süssük készre. Felhasználásig hűtsük ki. -
Krém elkészítése, tálalás.
Vágjuk félbe a péksüteményeket és pirítsuk meg. Morzsoljuk bele a sajtot a HELLMANN'S Majonézszószba, adjuk hozzá a HELLMANN'S Mustár szószt és az apróra vágott újhagymát. Kenjük meg a sajtos krémmel a péksüteményeket, hajtogassuk rá a bélszínszeleteket és zöldekkel dekorálva tálaljuk.