Kéksajtos bélszín szendvics
Friss zöldekkel, a kéksajt karakteres íze igazán jól harmonizál a bélszín fűszeres ízével.
Kiváló piknik szendvics akár nyitott de zárt formában is.

Hozzávalók
Kéksajtos bélszín szendvics
−
+
€0.0
Bélszín előkészítése sütése.
marhabélszín*
/g
700.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Steakhez 0,75 kg
/g
20.0 g
0%
Krém elkészítése, tálalás.
Magos rozsos zsemle
/g
1000.0 g
0%
sajt, Roquefort*
/g
200.0 g
0%
újhagyma**
/g
58.8 g
0%
/
Bélszín előkészítése sütése.
-
marhabélszín* 700.0 g
Krém elkészítése, tálalás.
-
Magos rozsos zsemle 1000.0 g
-
sajt, Roquefort* 200.0 g
-
újhagyma** 58.8 g
Elkészítés
-
Bélszín előkészítése sütése.
Az előkészített, formázottbélszínt fűszerezzük be aKNORR PrémiumSteak fűszerkeverékkel.
Kevés zsiradékon minden oldalát süssük elő, majd előmelegített sütőben süssük készre.
Felhasználásig hűtsük ki.
-
Krém elkészítése, tálalás.
Vágjuk félbe a péksüteményeket és pirítsuk meg.
Morzsoljuk bele a sajtot a HELLMANN'S Majonézszószba, adjuk hozzá a HELLMANN'S Mustár szószt és az apróra vágott újhagymát.
Kenjük meg a sajtos krémmel a péksüteményeket, hajtogassuk rá a bélszínszeleteket és zöldekkel dekorálva tálaljuk.