Hozzávalók
Bélszín előkészítése sütése.
-
marhabélszín* 700.0 g
Krém elkészítése, tálalás.
-
Magos rozsos zsemle 1000.0 g
-
sajt, Roquefort* 200.0 g
-
újhagyma** 58.8 g
Elkészítés
-
Bélszín előkészítése sütése.
Az előkészített, formázottbélszínt fűszerezzük be a KNORR Prémium Steak fűszerkeverékkel.Kevés zsiradékon minden oldalát süssük elő, majd előmelegített sütőben süssük készre.Felhasználásig hűtsük ki. -
Krém elkészítése, tálalás.
Vágjuk félbe a péksüteményeket és pirítsuk meg.Morzsoljuk bele a sajtot a HELLMANN'S Majonézszószba, adjuk hozzá a HELLMANN'S Mustár szószt és az apróra vágott újhagymát.Kenjük meg a sajtos krémmel a péksüteményeket, hajtogassuk rá a bélszínszeleteket és zöldekkel dekorálva tálaljuk.