1. Húsgombóc elkészítése

    A darált borjúhúst keverjük össze a tejben áztatott kinyomkodott zsemlével, a tojással a Folyékony marha-alappal.
    Sózzuk borsozzuk és készítsünk belőle gombócokat.
  2. Karalábé krém elkészítése.

    RAMA Culinesse Profin futtassuk meg a kockára vágott karalábét, sózzuk borsozzuk és engedjük fel vízzel.
    Adjuk hozzá a kész gombócokat és pároljuk készre. Ha megpárolódtak vegyük ki a gombócokat , és forraljuk vissza a pároló levet.
    Thermomixer segítségével pürésítsük a karalábét.
  3. Bulgúr elkészítése, tálalás.

    A megfőtt bulgúrt forraljuk össze a készkaralábékrémmel, adjuk hozzá a leveles baby spenótot és dúsítsuk RAMA Cremefine Habkészítménnyel.
    Tegyük a bulgúros krémet egy mélytányérba és tegyünk a tetejére egy-egy darab főtt gombócot.
+