+

Húsgombóc elkészítése

Karalábé krém elkészítése.

  • karalábé** 142.9 g
  • RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.1 l

Bulgúr elkészítése, tálalás.

  • RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.2 l
  • bulgur (búzatöret)** 500.0 g
  • spenót* 111.1 g
  1. Húsgombóc elkészítése

    A darált borjúhúst keverjük össze a tejben áztatott kinyomkodott zsemlével, a tojással a Folyékony marha-alappal.Sózzuk borsozzuk és készítsünk belőle gombócokat.
  2. Karalábé krém elkészítése.

    RAMA Culinesse Profin futtassuk meg a kockára vágott karalábét, sózzuk borsozzuk és engedjük fel vízzel.Adjuk hozzá a kész gombócokat és pároljuk készre. Ha megpárolódtak vegyük ki a gombócokat , és forraljuk vissza a pároló levet.Thermomixer segítségével pürésítsük a karalábét.
  3. Bulgúr elkészítése, tálalás.

    A megfőtt bulgúrt forraljuk össze a készkaralábékrémmel, adjuk hozzá a leveles baby spenótot és dúsítsuk RAMA Cremefine Habkészítménnyel.Tegyük a bulgúros krémet egy mélytányérba és tegyünk a tetejére egy-egy darab főtt gombócot.