Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése

Tálalás és tipp


A burgonyapehelyből jellemzően csak köreteket készítünk, de nam csak arra használható. Íme a megoldás egy egyszerű, gyors krémleves elkászítésére! A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A megfelelően kimért vizet feltesszük főni.
    • Mielőtt felforrna belekeverjük a KNORR Burgonyapelyhet.
    • Ízesítjük sóval és KNORR Morzsolt Kakukkfűvel a levest.
    • Rövid forralás után beletesszük a RAMA Cremefine Profi főzőkrémet és készre főzzük.
  2. Tálalás és tipp

    • A levest tálaláskor megszórjuk vágott petrezselyemzölddel.
    • A KNORR Zsemlekockát a levesre is tálalhatjuk, de külön is kínálhatjuk ha van rá lehetőség.
    • Nagy mennyíségben való elkészítéskor a víz 2/3-t forraljuk fel, a maradékban keverjük el a KNORR Burgonyapelyhet és úgy sűrítsük a levest.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü