Hozzávalók
Leves elkészítése
-
sertéscomb 0.45 kg
-
zöldbab** 0.15 kg
-
petrezselyemgyökér 0.13 kg
-
sárgarépa 0.13 kg
-
burgonya** 0.13 kg
-
vöröshagyma 0.08 kg
-
napraforgóolaj** 0.05 l
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.15 l
-
víz 2.5 l
Tálalás és tipp
-
kapor, friss** 10.0 g
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- Forró olajon lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát.
- Hozzáadjuk a kockára vágott húst.
- Többször visszapirítjuk, majd kevés vizet aláöntve tovább pároljuk.
- Amikor a hús már több mint félig megpuhult ízesítjük KNORR Gulyásleves alappal.
- Hozzáadjuk a darabolt zöldbabot majd felengedjük a levesnek megfelelő mennyiségű vízzel.
- Tovább főzzük majd beletesszük a kockára vágott burgonyát, a többi zöldséget és vágott kaporlevelek felét.
- A levest addig főzzük amíg minden összetevő puha nem lesz és legvégül növényi főzőkrémmel dúsítva készre forraljuk.
- A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
-
Tálalás és tipp
- A levest forrón tálaljuk megszórva a maradék vágott kaporral.
- Másfajta húsokat is használhatunk az elkészítés során.