Hozzávalók

+

Leves elkészítése

  • sárgarépa 0.1 kg
  • petrezselyemgyökér 0.05 kg
  • karalábé** 0.05 kg
  • zeller, gumó 0.05 kg
  • száraztészta, eperlevél** 0.1 kg
  • víz 2.5 l
  • KNORR Marhahúsleves alap - Allergénmentes * 1kg 20.0 g
  • marhahús** 0.5 kg

Ez a népszerű leves elnyeri minden fogyasztó tetszését!

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • Hideg vízben feltesszük főni a marhahúst.
    • A lehabozás után ízesítjük KNORR Marhahúsleves alappal és addig főzzük míg kb 2/3-nyira megpuhul.
    • Ekkor bezöldségeljük és készre főzzük annyi vízben amennyit a recept meghatároz.
    • A főzés közben elpárolgott vizet pótoljuk.
    • Ha megfőtt a hús és a zöldség kivesszük, daraboljuk és forrón, külön kifőzött levesbetét tésztával tálaljuk.
  2. Tálalás és tipp

    • Ha megfőtt a hús és a zöldség kivesszük, daraboljuk és forrón, külön kifőzött levesbetét tésztával tálaljuk.
    • A levest változatosabbá tehetjük ha tészta helyett KNORR Daragaluska levesbetétet főzünk bele.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü