Hozzávalók
Leves elkészítése
-
sárgarépa 0.1 kg
-
petrezselyemgyökér 0.05 kg
-
karalábé** 0.05 kg
-
zeller, gumó 0.05 kg
-
száraztészta, eperlevél** 0.1 kg
-
víz 2.5 l
-
marhahús** 0.5 kg
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- Hideg vízben feltesszük főni a marhahúst.
- A lehabozás után ízesítjük KNORR Marhahúsleves alappal és addig főzzük míg kb 2/3-nyira megpuhul.
- Ekkor bezöldségeljük és készre főzzük annyi vízben amennyit a recept meghatároz.
- A főzés közben elpárolgott vizet pótoljuk.
- Ha megfőtt a hús és a zöldség kivesszük, daraboljuk és forrón, külön kifőzött levesbetét tésztával tálaljuk.
-
Tálalás és tipp
- Ha megfőtt a hús és a zöldség kivesszük, daraboljuk és forrón, külön kifőzött levesbetét tésztával tálaljuk.
- A levest változatosabbá tehetjük ha tészta helyett KNORR Daragaluska levesbetétet főzünk bele.