Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • Hideg vízben feltesszük főni a marhahúst.
    • A lehabozás után ízesítjük KNORR Marhahúsleves alappal és addig főzzük míg kb 2/3-nyira megpuhul.
    • Ekkor bezöldségeljük és készre főzzük annyi vízben amennyit a recept meghatároz.
    • A főzés közben elpárolgott vizet pótoljuk.
    • Ha megfőtt a hús és a zöldség kivesszük, daraboljuk és forrón, külön kifőzött levesbetét tésztával tálaljuk.
  2. Tálalás és tipp

    • Ha megfőtt a hús és a zöldség kivesszük, daraboljuk és forrón, külön kifőzött levesbetét tésztával tálaljuk.
    • A levest változatosabbá tehetjük ha tészta helyett KNORR Daragaluska levesbetétet főzünk bele.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü