+

Előkészítés.

Elkészítés

  • KNORR Kókusztejpor** 300 g
  • RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.2 l
  • eper* 555.6 g
  1. Előkészítés.

    A kész vajastésztát kisütjük, majd tetszőleges formában kiszúrjuk. Elkészítjük a vaníliás krémet, amihez forrón hozzákeverjük a fehérjehab egy részét.
  2. Elkészítés

    A tésztát formába helyezzük, majd beletöltjük a krémet és a tetejére kenjük a kókusztejporral felvert tejszínhabot a tetejére nyomjuk és lefedjük a másik kiszúrt lappal. Eper raguhoz a cukrot karamelizáljuk, majd hozzáadjuk az epret és pürésítjük. A kész eperöntethez a végén apróra vágott epret adunk.
  3. Tálalás.

    Az összeállított krémest tányérra helyezzük és körbe húzzuk az eper raguval.