Hozzávalók
Előkészítés.
-
tej 1,5 %** 2.0 l
-
kristálycukor** 500.0 g
-
tojás (extra osztályú) 12.0 darab
-
méz** 150.0 g
Elkészítés
-
Kókusztejpor** 300.0 g
-
tejszín 30 % 0.2 l
-
eper* 555.6 g
Elkészítés
-
Előkészítés.
A kész vajastésztát kisütjük, majd tetszőleges formában kiszúrjuk.
Elkészítjük a vaníliás krémet, amihez forrón hozzákeverjük a fehérjehab egy részét. -
Elkészítés
A tésztát formába helyezzük, majd beletöltjük a krémet és a tetejére kenjük a kókusztejporral felvert tejszínhabot a tetejére nyomjuk és lefedjük a másik kiszúrt lappal.
Eper raguhoz a cukrot karamelizáljuk, majd hozzáadjuk az epret és pürésítjük, a végén frissítjük a Folyékony Citrus ízesítővel.
A kész eperöntethez a végén apróra vágott epret adunk. -
Tálalás.
Az összeállított krémest tányérra helyezzük és körbe húzzuk az eper raguval.