Hozzávalók
Húspogácsa elkészítése
-
köles** 0.1 kg
-
csirkemell** 0.56 kg
-
víz 0.25 l
-
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.04 l
-
só 4.0 g
Burgonya elkészítése
-
burgonya** 1.43 kg
-
só 3.0 g
-
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.04 l
Tálalás és tipp
-
magos rozsos zsemle (80 g/db)** 0.8 kg
-
paradicsom** 0.32 kg
-
jégsaláta** 0.19 kg
Elkészítés
-
Húspogácsa elkészítése
- A darált csirkemellet összegyúrjuk a hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Vagdaltalappal, az előzőleg megfőzött kölessel, a vízzel és a sóval.
- Lapos pogácsákat formázunk a masszából és az előzőleg RAMA Combi profival vékonyan bepermetezett tepsire helyezzük.
- A húsok tetejét is lefújjuk majd légkeveréses sütőben kb. 180°Cfokon 15-20 perc alatt készre sütjük.
-
Burgonya elkészítése
- A burgonyákat megmossuk és héjas cikkekre vágjuk.
- Megsózzuk és RAMA Combi profival szintén befújva tepsire téve sütőben megsütjük.
-
Tálalás és tipp
- Tálalás előtt az előmelegített zsemléket félbevágjuk, beletesszük a jégsalátát, a paradicsomot és a húspogácsát.
- A kész hamburgereket frisssen megsütött burgonyával tálaljuk.
- A hamburger mellé kínálhatunk GLUBUS Mustárt, Ketchupot vagy Majonézt.