+

Húspogácsa elkészítése

Burgonya elkészítése

  • burgonya** 1.43 kg
  • 3 g
  • RAMA Combi Profi növényi olaj tartalmú sütőzsiradék** 0.04 l

Tálalás és tipp

  • magos rozsos zsemle (80 g/db)** 0.8 kg
  • paradicsom** 0.32 kg
  • jégsaláta** 0.19 kg
  1. Húspogácsa elkészítése

    • A darált csirkemellet összegyúrjuk a hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Vagdaltalappal, az előzőleg megfőzött kölessel, a vízzel és a sóval.
    • Lapos pogácsákat formázunk a masszából és az előzőleg RAMA Combi profival vékonyan bepermetezett tepsire helyezzük.
    • A húsok tetejét is lefújjuk majd légkeveréses sütőben kb. 180°Cfokon 15-20 perc alatt készre sütjük.
  2. Burgonya elkészítése

    • A burgonyákat megmossuk és héjas cikkekre vágjuk.
    • Megsózzuk és RAMA Combi profival szintén befújva tepsire téve sütőben megsütjük.
  3. Tálalás és tipp

    • Tálalás előtt az előmelegített zsemléket félbevágjuk, beletesszük a jégsalátát, a paradicsomot és a húspogácsát.
    • A kész hamburgereket frisssen megsütött burgonyával tálaljuk.
    • A hamburger mellé kínálhatunk GLUBUS Mustárt, Ketchupot vagy Majonézt.