Hozzávalók
Halgombóc elkészítése
-
tengeri halfilé 0.37 kg
-
víz 0.13 l
-
só 3.0 g
Leves elkészítése
-
brokkoli** 0.45 kg
-
kaliforniai paprika, szines** 0.45 kg
-
víz 3.0 l
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.06 l
Tálalás és tipp
-
petrezselyemzöld 0.02 kg
Elkészítés
-
Halgombóc elkészítése
- A ledarált halat összedolgozzuk a hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Vagdaltalappal, vízzel és sóval.
- Nagyobbacska gombócokat formázunk a bekevert masszából.
- A gombócokat belefőzzük a zöldséges levesbe
-
Leves elkészítése
- A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk.
- A paprikákat közepes kockára vágjuk, a brokkolit apró rózsákra szedjük..
- A darabolt zöldségeket RAMA culinesse profin lepirítjuk.
- Felöntjük a levest a megfelelő mennyíségű vízzel és felforraljuk.
- Ízesítjük allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal.
- Enyhén forralva a levest belefőzzük a halgombócokat.
-
Tálalás és tipp
- A levest tálaláskor szórjuk meg vágott petrezselyemzölddel.
- A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
- A levest besűríthetjük KNORR MAIZENA Kukoricakeményítővel vagy tetszőleges hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Krémleves alappal.