Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése

Halgombóc elkészítése

  • bors, őrölt** 1.0 g
  • fokhagyma* 2.0 g
  • tojásfehérje (35g)* 2.0 darab
  • tengeri halfilé 600.0 g

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • Felhevített zsiradékon pirítsuk le a hagymát, a  darabolt vegyeszöldséget majd a burgonyát.
    • Engedjük fel 2 liter vízzel, adjuk hozzá a Halászlé alapot és lassan főzzük készre.
  2. Halgombóc elkészítése

    • A darált halat fűszerezzük, adjuk hozzá a tojásfehérjét és a levélzöldeket.
    • Formázzunk belőle gombócokat és főzzük meg.
    • Tálalásig tartsuk melegen.
  3. Tálalás

    • A kész, zöldséges hallevesből szedjük a csészébe és tegyünk a tetejére a gombócokból.
    • Vágott zöldekkel hintsük meg.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü