+

Saláta elkészítése

Hal elkészítése

  • tengeri halfilé** 0.8 kg
  • zsemlemorzsa** 0.22 kg
  • tojás (60g/darab)** 0.1 kg
  • búzaliszt (főző, rétes)** 0.07 kg
  • RAMA Combi Profi növényi olaj tartalmú sütőzsiradék** 0.04 l
  • KNORR Fűszerkeverék halakhoz 18.0 g
  • lenmag** 0.02 kg
  • szezámmag* 0.02 kg
  • dió** 0.03 kg
  1. Saláta elkészítése

    • A saláta összetevőit megmossuk, ha kell megtisztítjuk.
    • A darabolt zöldségeket összeforgatjuk a vágott vagy tépett salátalevelekkel.
    • A salátát tányérra halmozzuk és leöntjük KNORR Balzsamecetkrémmel
  2. Hal elkészítése

    • A szeletelt halfiléket fűszerezzük KNORR Hal fűszerkeverékkel
    • Lisztbe, tojásba majd zsemlemorzsába kevert magokba forgatjuk (a diót tőrjük apróra).
    • A bepanírozott halszeleteket RAMA Combi Profival bepermetezett tepsire tesszük.
    • A szeletek tetejét is lefújjuk, majd 200°C-ra előmelegített légkeveréses sütőben kb.6-7 perc alatt megsütjük.
  3. Tálalás és tipp

    • A kész halszeleteket a saláta mellé tálaljuk.
    • A brokkoli csírát a saláta tetejére is halmozhatjuk, hogy látványosabb legyen a tálalás.
    • Az öntetet mindíg tálaláskor tegyük a salátára.
    • A saláta elkészítésekor lehetőség szerint használjunk fel idényzöldségeket is.