Menu

Hozzávalók

+

Előkészítés, elkészítés.


Egy klasszikus magyaros étel, kókusztejjel és sárga curry-vel. A sügér filéket kókusztejporba forgattam és úgy sütöttem ki. Bennó László

...

Elkészítés

  1. Előkészítés, elkészítés.

    Tartalmas halászlevet készítünk, ponty, a sügér csont és a tengeri halfilé felhasználásával amit Halászlé-alappal ízesítünk.
    Az ízesítésénél hozzáadjuk sárga curry-t, majd készre főzzük.
    A vörös sügér filét kókusztejporba forgatjuk, majd kevés felhevített vajon óvatosan megpirítjuk.
  2. Tálalás.

    Mély tányérba helyezzük a pirított vörös sügért és mellé öntjük a halászlevet ,majd a hal tetejére tesszük a lazackaviárt.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü