Halászlé vörös sügérrel és lazackaviárral
Egy klasszikus magyaros étel, kókusztejjel és sárga curry-vel. A sügér filéket kókusztejporba forgattam és úgy sütöttem ki. Bennó László

Hozzávalók
Halászlé vörös sügérrel és lazackaviárral
−
+
€888.9
Előkészítés, elkészítés.
ponty, egészben*
/g
2352.9 g
0%
sügér, egészben*
/g
4285.7 g
0%
tengeri halfilé
/g
500.0 g
0%
Sárga Curry Paszta
/g
60.0 g
0%
paprika**
/g
100.0 g
0%
paradicsom**
/g
105.3 g
0%
Kókusztejpor**
/g
100.0 g
0%
fűszerpaprika**
/g
100.0 g
0%
vöröshagyma
/g
888.9 g
0%
/
Előkészítés, elkészítés.
-
ponty, egészben* 2352.9 g
-
sügér, egészben* 4285.7 g
-
tengeri halfilé 500.0 g
-
Sárga Curry Paszta 60.0 g
-
paprika** 100.0 g
-
paradicsom** 105.3 g
-
Kókusztejpor** 100.0 g
-
fűszerpaprika** 100.0 g
-
vöröshagyma 888.9 g
Elkészítés
-
Előkészítés, elkészítés.
Tartalmas halászlevet készítünk, ponty, a sügér csont és a tengeri halfilé felhasználásával amit Halászlé-alappal ízesítünk.
Az ízesítésénél hozzáadjuk sárga curry-t, majd készre főzzük.
A vörös sügér filét kókusztejporba forgatjuk, majd kevés felhevített vajon óvatosan megpirítjuk.
-
Tálalás.
Mély tányérba helyezzük a pirított vörös sügért és mellé öntjük a halászlevet ,majd a hal tetejére tesszük a lazackaviárt.