1. Cirkecomb elkészítése

    • A hajdinátkifőzzük majd összekeverjük az apró kockákra vágott kaliforniai szines paprikákkal, a tojással, a KNORR Burgonyapehellyel és a hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTTAL.
    • Az így kapott masszát az előkészített csirkecombok bőre alá töltjük.
    • A töltött csirkecombokat RAMA Combi Profival befújt tepsire tesszük, majd a tetejüket is befújva előmelegített sütőben megsütjük.
  2. Zöldségköret elkészítése

    • A zöldségkeveréket kiolvasztjuk.
    • Acukkínit megmossuk és feldaraboljuk.
    • A zöldségeket összekeverjük KNORR Vajas-finomfűszeres aroma mix-el és sütőben elkészítjük annyi ideig amíg a zöldségek megpuhulnak.

  3. Tálalás és tipp

    • Tálaláskor a csirkecombokata züldségekkeltálaljuk.
    • Ha szükséges a csirkecombokat tálaláshoz daraboljuk fel.
    • A zöldségkörethez használjunk fel bátran idényzöldségeket.

+