Hozzávalók
Cirkecomb elkészítése
-
csirkecomb** 1.1 kg
-
hajdina 0.3 kg
-
kaliforniai paprika, szines** 0.1 kg
-
tojás (60g/darab)** 0.09 kg
-
só 2.0 g
-
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.04 l
Zöldségköret elkészítése
-
wok mix zöldségkeverék (sárgarépa, héjas cukorborsó, bébikukorica, sárga sárgarépa)** 2.0 kg
-
cukkini** 0.2 kg
Elkészítés
-
Cirkecomb elkészítése
- A hajdinátkifőzzük majd összekeverjük az apró kockákra vágott kaliforniai szines paprikákkal, a tojással, a KNORR Burgonyapehellyel és a hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTTAL.
- Az így kapott masszát az előkészített csirkecombok bőre alá töltjük.
- A töltött csirkecombokat RAMA Combi Profival befújt tepsire tesszük, majd a tetejüket is befújva előmelegített sütőben megsütjük.
-
Zöldségköret elkészítése
- A zöldségkeveréket kiolvasztjuk.
- Acukkínit megmossuk és feldaraboljuk.
- A zöldségeket összekeverjük KNORR Vajas-finomfűszeres aroma mix-el és sütőben elkészítjük annyi ideig amíg a zöldségek megpuhulnak.
-
Tálalás és tipp
- Tálaláskor a csirkecombokata züldségekkeltálaljuk.
- Ha szükséges a csirkecombokat tálaláshoz daraboljuk fel.
- A zöldségkörethez használjunk fel bátran idényzöldségeket.