Hozzávalók

+

Cirkecomb elkészítése

Zöldségköret elkészítése


A hajdina nemcsak köretnek kiváló. Egy közkedvelt ételhez való felhasználása újdonságként hat és szinesíti a heti menüt. A receptet készítette Szikora Péter, az UFS közétkeztetésért felelős séfje. 

...

Elkészítés

  1. Cirkecomb elkészítése

    • A hajdinátkifőzzük majd összekeverjük az apró kockákra vágott kaliforniai szines paprikákkal, a tojással, a KNORR Burgonyapehellyel és a hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTTAL.
    • Az így kapott masszát az előkészített csirkecombok bőre alá töltjük.
    • A töltött csirkecombokat RAMA Combi Profival befújt tepsire tesszük, majd a tetejüket is befújva előmelegített sütőben megsütjük.
  2. Zöldségköret elkészítése

    • A zöldségkeveréket kiolvasztjuk.
    • Acukkínit megmossuk és feldaraboljuk.
    • A zöldségeket összekeverjük KNORR Vajas-finomfűszeres aroma mix-el és sütőben elkészítjük annyi ideig amíg a zöldségek megpuhulnak.
  3. Tálalás és tipp

    • Tálaláskor a csirkecombokata züldségekkeltálaljuk.
    • Ha szükséges a csirkecombokat tálaláshoz daraboljuk fel.
    • A zöldségkörethez használjunk fel bátran idényzöldségeket.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü