Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése


A burgonya szinte mindenki kedvence. Ezt az Unileveres receptet előszőr Szamosi Ferenc öntötte formába, de nem árt egy kis ráncfelvarrás. A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A kisebb kockákra vágott vöröshagymát forró olajon lepirítjuk.
    • Hozzáadjuk a kockázott burgonyát és felengedjük vízzel.
    • Ízesítjük sószegény KNORR Füstölt alapízzel és KNORR Morzsolt kakukkfűvel.
    • Amikor a burgonya majdnem puha, behabarjuk kevés vízben elkevert liszttel, KNORR Póréhagyma-krémlevessel és növényi főzőkrémmel.
    • Belefőzzük a vágott petrezselyemzöldet és készre forraljuk és a levest. 
    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
  2. Tálalás és tipp

    • Akár édesburgonyát is főzhetünk a levesbe.
    • Levesek tartalmasabbá tételéhez és sűrítéshez kíválóan használható a KNORR Burgonyapehely!
    • Ha van szép zöldhagymánk akkor tálaláskor azzal is megszórhatjuk a levest.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü