Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése


A gulyásleves egy igazi kedvenc.

Ez a változat megjelenésében egy kicsit más, de az igazi autentikus ízvilágot adja vissza.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A húst kockára vágjuk, zsiradékon megpirítjuk majd sütőben készre, omlósra sütjük. 
    • Feltesszük főni a csontot a zöldségeket az ízesítőket a levesalappal, majd tojásfehérjével derítjük.
    • Ha felére redukálódott, pihentetjük és leszűrjük.
    • A levesbetéteket juliannera vágjuk és a kész leves levében roppanósra főzzük.

  2. Tálalás

    • A kész húsra halmozzuk a levesbetéteket és ráöntjük a forró levest.
    • Adhatunk bele kézzel készített csipetkét.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü