Menu

Hozzávalók

+

Előkészítés, elkészítés.

Tálalás.

  • burgonya** 142.9 g
  • sárgarépa 100.0 g
  • fehérrépa* 111.1 g

Nekem a gulyás egy egytálétel, a zöldség és a burgonya szinte csak dekoráció. Friss házi kenyérrel az igazi. Lőrincz György

...

Elkészítés

  1. Előkészítés, elkészítés.

    A megtisztított marhapofát nagyobb kockákra daraboljuk, előmelegített sütőben 220C-on megpirítjuk.
    A hagymát, paradicsomot, sült paprikát össze kockázzuk. A kacsa zsíron először a hagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a paradicsomot, végül a sült paprikát és a fokhagymát. Összepirítjuk, majd leturmixoljuk.
    Hozzáadjuk a lepirított marha pofát, a babért, a köményt, a borsot. Lassan pároljuk majd hozzáadjuk a füstölt paprikát és a KNORRMarhahúsleves pasztát, Ízlés szerint sózzuk, lassan készre főzzük.
  2. Tálalás.

    Tálaláskor a mélytányérba szedett gulyás tetejét megszórjuk a kockára vágott főtt
    burgonyával és a blansírozott julienne-re vágott zöldségekkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü