Menu

Hozzávalók

+

Hal előkészítése és sütése.

Spárga elkészítése.

  • vaj* 100.0 g
  • spárga** 500.0 g
  • barnacukor** 60.0 g

Köret készítése.


Több textúra egy tányéron, krémes, ropogós és a puha szaftos.
Izgalmas ízekkel és színekkel kombinálva ínycsiklandó fogás önnepi alkalmakra is. Várszegi Zsolt.

...

Elkészítés

  1. Hal előkészítése és sütése.

    Az előkészített filéket befűszerezzük a Prémium Halfűszerrel és serpenyőben megsütjük, a sütés végén vajdarabkákkal dúsítjuk.
  2. Spárga elkészítése.

    Keverjük össze az olvasztott vajat a barnacukorral.
    Helyezzük a vákum zacskóba, adjuk hozzá a darabolt spárgát és sous vide kádban 60°C fokon 45 percig hőkezeljük.
  3. Köret készítése.

    Vágjunk kockákat az édesburgonyából és süssük meg.
    A többi burgonyát főzzük meg és vajjal dúsítva készítsünk belőlekrémet.
    Felhevített olívaolajon pirítsuk meg a kucsmagombát, akapribogyót, az oliva bogyót,és a petrezselymet, ízesítsük a KNORR Citrusos ételízesítővel.
  4. Tálalás.

    Kenjünk a tányérra a burgonya krémből, halmozzuk rá a paradicsomos ragut.
    Hehyezzük rá a roston sült halat, a spárgát és a sült burgonyakockákat.
    A zöldséges-citrusos ragu szaftjával locsoljuk meg.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü